Eddig bírtam a Morning showt.....már nem szeretem... (beszélgetés)
Én rosszindulatot még nem vettem észre rajta csak nagyképűséget, meg okoskodást...
A poénjait bírtam régen...
Balázs szerintem tényleg elszállt...és úgy hogy észre sem veszi a kisugárzásában van valami...
Rákóczi meg erőltetett...
Hát nekem kell a szimpátia is, fontos milyen a hangja,a stílusa,van-e humora,ha igen az milyen éstb.
Nekem ilyeneken múlik a rádióhallgatás :)
Anno nagyon szerettem Bochkort,de lehúzza az öreg Boros...
Aztán Balázst profinak tartom,Jani meg nagyon természetes jelenség,jófej.Rákóczy meg töltelék csak.
Háát,nekem műsorvezető a párom,rádióban ismerkedtünk meg ,másképp hallgatom őket.
semmi extra, sőt, nem nagy dolog és felfújják. országot járnak és csináltak egy cash dobozt...amibe be kell állni és kapkodni a pénz és utalványok után...az utalvány több, és napi 100or elmondja a Balázs hú mennyi pénz....
Egy csaj össze szedett 30 ezer kp...úgy csináltak mintha 1 milla lett volna kb...:-D
Szerencsére nincs sok időm őket hallgatni vagy is lehetőségem ide bent nem lehet csak reggel befelé jövet :-D
Meg hát csak egy gombnyomás.. :-)
ha ez megnyugtat, és mindig is utáltam őket és a bumerángot is
azért hallgatok rádiót, hogy zenét halljak, ne 20 percig tartó értelmetlen pofázást.... :(
szóval én ezt a 2 nagy adót nem is hallgatom, inkább helyieket, ott tényleg alig van beszéd
Nem tragédia, persze :-) Csak ma reggel is annyira idegesítettek :-D
A bumerángot nem szoktam hallgatni...elvagyok én mostanában sima zenével...csak érdekelt van e még így valaki akiknek ők antipatikusak lettek...
Nem tragédia. Én sosem szerettem.
Ellenben a Bumerángot imádom.
Nektek volt már olyan, hogy volt egy rádió vagy tv műsor amit szerettetek nézni hallgatni de idővel unszimpatikussá váltak a műsorvezetők? Én így vagyok a Morning show-al:-D
Idegesít az öntömjénezés ha tartanak valami "extra" napot mint most....már olyan mintha csak arról szólna a műsor, hogy ők mekkora arcok....
A párom még mindig bírja őket...
Amúgy alapban Rákóczit sosem szerettem, Janit és Balázst igen de mára már csak Janit kedvelem...Pedig régen Balázst nagyon csíptem...