Duzzadt, fájó alsó szemhéj mitől lehet? (tudásbázis)
én sem voltam soha életemben,mégis eljött,látod..:S
a kontaktlencsétől nem lehet esetleg?mondjuk nem volt nekem soha mert ugye nem kell,de hallottam olyat, hogy esetleg okozhat gyulladást már akkor is ha kicsit "szennyezett"vagy ilyesmi...de persze okoskodni semmiképp nem akarok,pláne abban nem,amihez nem értek....ez is csak hallomás alapján jutott eszembe.
fura, mert még életemben nem voltam semmire allergiás... Kontaktlencsét hordok, ma azt nem tettem be direkt.
Mondjuk az is van, hogy terhes vagyok, és az immunrendszerem azóta kicsit furi lett, múltkor pl két napra úgy begyulladt a bal oldali nyaki nyirokcsomóm, hogy nem bírtam mozgatni a fejem, életemben nem volt azelőtt ilyen, elmúlt magától.
Nem hiszem,hogy nálunk árulnak kamillát zacskóban, ahogy otthon (külföldön élek), de megkérdeztem és lehet valami krémet kapni ilyesmi gyulladásra, ha nem javul magától, veszek pár napon belül.
Sziasztok!
Reggel óta nagyon fáj és meg van duzzadva a jobb szemem alsó szemhéja. Mitől lehet ez? Mit kell ezzel csinálni (és mit nem?) Állatom nincs, alig voltam kint az elmúlt három napban.
Soha nem volt még semmi baja a szememnek.
Köszönöm a tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Csüngő szemhéj esetén mit lehet tenni? 28 évesen kb. 45 éves szemnek felel meg.
- Anyának be van dagadva a szemhéja, mi lehet ez? Fáj is neki!
- Kicsit duzzadt kukac-mitől lehet?
- Mitől lehet duzzanat az alsó szemhéjamon?
- Valaki tudna ajánlani sokszínű szemhéjfestéket? Hol lehet kapni, mennyibe kerül?
- Mivel lehet a napégés vagy szolárium hatására feldagadt, piros, fájó szemhéjat kezelni?