Valaki tudna ajánlani sokszínű szemhéjfestéket? Hol lehet kapni, mennyibe kerül? (tudásbázis)
Én azért is vásárlom a drágább sminkszereket, mert féltem a bőrömet.
Amúgy meg olyan nagyon hosszú ideig elég egy ilyen, hogy évekig nem kell rá költeni.
Emagdinak igaza van, 4-6 színnél szerintem nem érdemes többet venni, hisz a szemünk színe köt minket. :-)))
Szerintem olyan szaküzletbe menjetek, ahol szívesen segítenek az eladók.
Én például nem tudok lilát vagy rózsaszínt használni (pedig a világoskék szememhez nagyon passzolna), mert valami olyan anyag van ezekben a színekben, amitől pillanatok alatt bedagad a szemem, mintha előtt órákig sírtam volna.
hát, ha valami konkrétat kinézett, akkor nem tudsz ugyanolyat venni másik boltban? vagy esetleg nem hoznak újabb árut ugyanabba a boltba?:))
a sokszínű szemfesték amúgy tényleg marhajól néz ki, de azért úgy általában az ember használ max 4-5 féle színt, a többi tényleg csak a látvány kedvéért jó:))
mondjuk ha a húgod nagyon fiatal, akkor elképzelhető, hogy buliba vagy hasonló helyekre használná a merészebb színekombinációkat is:))))
Köszi szépen!
Igazából a hugomnak kellene, nem éppen a legdrágább kategóriából (csak a pénztárcámhoz mérten).
Kinézett ő magának egy szép nagy szivárványszínű készletet, de megvették előle a boltban :(
még annyit, hogy a választásnál az is döntő lehet, hogy mennyire érzékeny a bőröd a kozmetikumokra.
ha jól bírsz mindent, akkor választhatsz valamilyen olcsóbb terméket is, de ha esetleg hajlamos a bőröd az allergiára, pirosodásra, száradásra stb, akkor szerintem mindenképpen valamilyen magasabb minőségű terméket vegyél, ami nem annyira ártalmas a bőrödnek.
rengeteg féle kapható. szerintem azt kellene eldöntened, hogy kb milyen árkategóriában szeretnél vásárolni. (nyilván ha magasabb minőségű, márkásat szeretnél, az drágább)
én az ilyen avon-oriflame vonalat nem javasolnám (bocsi forgalmazók).
az alább javasolták a MAC-et, az tényleg jó, és segítenek az eladók a választásban, hogy mi az ami jól állna neked.
vagy ha bemész egy nagyobb parfümériába, akkor ott is nagy a választék a jó minőségű festékekből, és ott sok márka megtalálható, össze tudod hasonlítani hogy melyik tetszik, ill melyik mennyibe kerül.
köszönöm :)
Utána fogok nézni.
A MAC-nek gyönyörű és rengeteg színe van. Budapesten két helyen van szaküzletük, érdemes megnézni. Én ott vettem utoljára egy 6 színűt és nagyon elégedett vagyok vele.
Színenként 2.800,-Ft/db. Összeválogathatsz színeket és beleteszik egy kis szemhéjpúderes dobozba. Ez az egyik legjobb márka.
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Tudna valaki valami TUTI dolgot, hogy hogy lehetne hízni?
- Hogyan tudnám megnevelni a cicámat? Egyáltalán meg lehet őket? Kérlek segítsetek! :(
- Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!!
- Meg tudná valaki mondani, hol lehet panaszt tenni postai alkalmazottra?