Durva dolog történt az éjjel, mi lehetett az? (beszélgetés)
szellemek.hu
Ezen az oldalon elég jól ki van elemezve a téma mindenféle szempontból.
szia! Nekem az összes felmenőm meghalt már sajnos . Anyu volt az első és ő sokáig ott maradt nővéreméknél utána -én is ott laktam velük. Az unokahúgom játszott vele a konyhában rendszeresen, nyikorgás , papucscsattogás éjjel. Náluk is volt óra ami mindig ugyanakkor villogott .meg lerepülő karácsonyfadísz , indokolatlan huzat és még sok más. Mai napig vannak Náluk ilyenek hol több hol kevesebb .
Nálunk is előfordult ilyesmi de én kizárom és nem is gondolok rá nem akarom bevonzani.
Nekünk is van egy óránk, még a 2008-as Olimpiára vettük, hogy hajnal 4-kor ébresszen engem, mert hajnalonta néztem a közvetítést.
Vége volt az Olimpiának és úgy voltunk vele, már nem kell, és kivette feleségem az elemet belőle, hogy még véletlenül se szólaljon meg éjszaka, mert elég érdekes csipogó hangja volt.
Ennek ellenére az óra továbbra is működött elem nélkül is.
Ja és nem egy márkás valami volt, hanem egy nagyon egy egyszerű digitális kijelzőjű kínai vacak, amit csak azért vásároltunk meg, mert tetszett, hogy mikor ébresztett zöld és lila fényekben pompázott :-)))
B.nőm panaszkodott hogy valami kismadár kötözött a szekrényébe és ott csipog/nyaraló/
Felkutatott mindent, szekrény elhúzva, de semmi
Aztán kitünt hogy a második mobilja kezd lemerülni és az jelezgetett a szekrényben
:)
Ne értetlenkedj már annyit, van magyarázat:
1. valaki időnként visszacseni az elemet
2. mégis benne felejtettél néhányat
3. elem nélkül is működik
4. nem is elemmel működik
5. nem is csörög, csak hallucinálsz.
Ezekből csak tudsz választani ;)
Jóóóvanna! Lekenyereztél :) Már értem! Tehát ez a telefon ezzel a hanggal jelzi az üzemzavart :))) OKOSTELEFON :D
Van a gyerekeimnek egy kis asztali órája valahol a lakás mélyén, a kacatok között. Kb. 15 éve kivettük belőle az elemet, de kiszámíthatatlan időközönként még mindig csörög, és nem akkor, amikorra be van állítva... Magyarázat?! :)
Olyan is előfordult velem, hogy azt hallottam, mintha valaki szólt volna hozzám.
De én ezt betudom annak, hogy az álom és ébrenlét határán voltam.
Másik oldalamra fordultam és aludtam tovább.
Erdekesseg: a Harmadik Birodalomban Hitler elrendelte az osszes jos, halottlato,-idezo, okkultista sarlatan letartoztatasat.
Goebbels propagandaminiszter pedig maro gunnyal ezt irta a naplojaba: "Erdekes, hogy egyetlen jos sem latta elore a letartoztatasat..."
3 éve megvan a telefonom, de még ma is meg tud lepni bizonyos dolgokkal.
Ez azért van mert felületesen olvastam el a tájékoztatót, és csak azokat a funkciókat használom, amire szükségem van.
A kérdés feltevője is járhatott így. Volt valami üzemzavar és egy olyan funkció is napvilágot láthatott, amiről eddig nem is tudott.
További ajánlott fórumok:
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi a legjobb dolog, ami a mai napon történt veled?
- Mi a legfelháborítóbb dolog, ami mostanában történt Veled?
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami történt veled idén, és mire vágysz 2011-ben?
- A Paco Rabanne "1 Million" parfümhöz aranyozott dobókockákat lehetett kapni. Tudna vki segíteni ebben, hogy mikor, milyen apropóból történt?