Dunaújvárosban Dr Sipos Edit magánrendelését keresem. Hol van és mikor, hogyan lehet bejelentkezni? (tudásbázis)
Köszönöm válaszod! :)
De nagyjából milyen ár között mozognak a vizsgálatok?
Én csak jókat mondhatok róla. Lehet Biblia szerint én vagyok az egyetlen a városban:(
95-óta járunk hozzá. Én csak köszönettel tartozom neki. A nagy fiam majd 1 évig volt Pesten a Szabadság hegyen, amikor elegem lett az egészből és orvost váltottam. Őhozzá vittem, a mai napig azt mondom jól tettem. A második fiamat 6 hónapos kora óta hordom hozzá. Mind a kettő asthmás.
Nézd sok orvos van, kinek ez kinek az felel meg. Az biztos, hogy nem egy nyálas stílusú doki, nekem nem is arra van szükségem:(
Árról, annyit minden vizsgálat más összegbe kerül. Ha először mentek a csütörtöki napot ajánlom, meret akkor kevesebben vannak. A héten rendel, aztán már az idén nem.
Én még nem ismerem, csak mondták, hogy allergiás gyerekekkel is foglalkozik, ezért érdeklődöm...
Mit tudsz róla, ha megkérdezhetem???
A Vasmű uti Őspatika feletti rendelőkben rendel. Kedden 16,30-18-ig,
csütörtökön 16-17-ig
Nincs bejelentkezés, érkezési sorrendbe történik a vizsgálat.
drsiposedit@invitel.hu
egyéb adat rendelő cime : Dunaújváros Zalka Máté u.2.
Dr. Sipos Edit
Gyermekpulmonológus, Dunaújváros
Specializáció: n.a.
Intézmény: Allergia magánrendelés
Cím: Dunaújváros, Zalka Máté u. 2.
Telefon:
Egyéb elérhetőség: drsiposedit@invitel.hu
További ajánlott fórumok:
- Élmény egy magánrendelőben
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Tud valaki valamit mondani a dunaújvárosi bőrgyógyászati rendelésről (SZTK)? Vagy inkább magánrendelés?
- Debrecenben van Dr. Korláth Zalán nőgyógyásznak magánrendelése. Ha igen, hol és milyen számon lehet bejelentkezni hozzá?