Sziasztok! A drovelist szedem én is és én a rózsaszín tablettát szedem meg nem értem el a fehérhez de rózsaszín folyasom van az lehet a gyogyszertől mellekhataskent?
4 hónapja szedem. Első levél szedésekor erős mellfeszülés jelentkezett,nagyon kellemetlen volt.A második levél közben megintcsak,de egy fokkal enyhébben.A harmadik levélnél már szinte semmi. Nekem bevált úgy tűnik.
Én ma kezdtem a Drovelist,ahogy tapasztalok vmit írok.46 éves vagyok, endometriózis gyanú miatt került felírásra....csak pár hónapig kell szednem elvileg...vagy az LC ig
Az alacsony hormontartalom nem garancia arra, hogy nem lesznek tüneteid. Vannak, akik egyszerűen nem bírják a hormonális fogamzásgátlást. Van ennél alacsonyabb hormontartalmú gyógyszer is, ami szintén sokaknak okoz mellékhatásokat.
Ez előtt szedtél más kombinált fogamzásgátló tablettát?
Érdekelne, hogy másnak hogy vált be a Drovelis!? Én most szedem az első levelet egy hete, de még mindig jön belőlem ez-az, fáj a derekam, néha a mellem is, a fejem is. Oké, első hét, első levél, de sose húzódik el ennyire a menstruációm. Másnak bejött ez a tabletta? Nagy reményeket fűztem hozzá, mert azt mondta az orvos, hogy alacsony a hormontartalma, de ha alacsony miért csinál ilyeneket, csak ehhez tudom kötni a tüneteket.