Dr. Varga István kijelentése előtt csak én állok értetlenül? (beszélgetés)
Ez a kijelentés felelőtlen,értelmetlen,meggondolatlan!csakúgy mint a 47000 ft-os kijelntés.
Aztmondta,ennyiből meg lehet élni,de ha oda kerülne ő sem tudna.
Hogy is van a mondás:Bort iszik,vizet prédikál?
Hát ez az!
Majd ha a férjem legalább nettó fél milliót keres, akkor elgondolkodom, hogy legyen-e 4-5 gyerek, addig biztosan nem!
Megkérdezném tőle, hogy miből tartanám el a 4-5 gyereket!? Meg ki segítene nagyobb lakást vagy házat venni.
Látszik rajta, hogy gumibelsőben él...
Családon belüli erőszak mindig is volt és lesz is sajnos, csak régebben nem kapott ekkora nyilvánosságot...
Rengeteg nő ma is csak azért megy el dolgozni,mert rá van kényszerülve ugyanis ebben a mai társadalomban a férfiak sem tudnak kiteljesedni a
családfenntartó szerepében.Egy fizetésből lehetetlenség megélni az igények pedig egyre csak nőnek.Egyébként ami most van,ez nem emancipáció,hanem egy nagy sz.rság!Az emancipáció azt jelenti hogy a nő (amelyik akar!)az felszabadul a férfi "önkényuralom"alól de ehhez nem jár vonzatként hogy pont családanyaként lehetetlen kiteljesednie.
Na ja...Egy tipikus kommunista fellegvár...:
Ja és amit itt összehordanak a magyar férfiakról,én egy nagy hülyeségnek tartom,ne általánosítsunk!
Azért mert vannak barmok,nehogy az összes alkesz és asszonyverő szadista legyen már!
Én azt hiszem rengeteg nő szívesen szülne akár még többet is,ha ezt lehetővé tenné az állam.
Nem minden nő rajong kifejezetten az emancipálódásért,jobban ki tud teljesedni a rántás kavargatástól mint pl; a cégvezetéstől.
Tegyen érte a kormány és akkor lesz népszaporulat,nem a keletieket fognak elmenni szaporítani a magyar lányok!!
elhangzott:
""a nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar (...) majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni"."
csak 1 kérdés!:A 4-5 gyerekkel mi lesz jobb?
én ésszerűbbnek tartom azt,h szüljek 1-2 gyereket,és azt tisztességesen fel tudjam nevelni,testileg,lelkileg egészséges legyen,megadjam neki amit kell,és a társadalom hasznos tagjává neveljem!"mit érek 4-5 gyerekkel,ha nem tudom ruháztatni,etetni,foglalkozni vele,csak,h gyarapítsam a létszámot?
Tudom milyen így élni,6 élő testvérem van,nagyon ritkán kaptunk új ruhát,a hónap fele zsíros kenyérből állt(vagy még abból se)anyám kidolgozta a belét,apám úgy hálálta meg,h részegen (is) megverte,nem csak őt minket is.a gyámügy el akart venni tőlük mert apámnak lecsúszott a torkán 3 napi kajapénz.Na ezért kell 4-5 gyerek?
van ahol megszülik a 20. gyereket is.nem "divat az abortusz"(pl. vallási okokból vagy hagyomány stb)még akkor is ha nincs miből eltartani.
.majd lesz valahogy. meg lehet nézni,h az ilyen családoknál hányan végzik el akár a 8. osztályt is.nem dolgozik,esetleg potlékokon él,adót 14 ft-ot sem fizet.Ezért kell a 4-5 gyerek?
biztosan ő se terrorizálja a családját... főleg az asszony lehet biztonságban..... (persze, csak ha tudja tartani a száját....) No comment az iylen ostoba emberek értelmesnek hitt (maguk által) megnyilvánulásaira....
Azt hiszem, ezzel a mondandóval önmagát is szépen minősítette....
..és majd ad olyan ragasztót is,amitől a férj megmarad abban a szerepben,hogy a család a szeme fénye,és boldogan gürcöl az 5 gyerekért élete végéig?
és hogy majd ettől tistzelni fogja a nőt,és nem veri meg..még ha igaz is lenne,akkor is nagyon messze van ez a boldogságtól
További ajánlott fórumok:
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Ősszel letelik a gyesem, és volt főnököm kijelentette, nem vesz vissza, mit tehetek, ha el akar küldeni?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Van értelme 1 hónapra előre kijelenteni bármit is az iskolanyitásról?
- Ismeri valaki Varga István reflexológust Paksról?