Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!
"Kicsit" leült a topic, de megpróbálom.
Ismét terítéken az intim plasztika, ezúttal nem fogom elhalasztani. Májusra kaptam időpontot konzira, kérdés, mikor lesz a műtét.
Valaki, aki nála volt kisajak palsztikán megosztaná velem a tapasztalatait a dokiról, a várt és kapott eredményről?
Köszönöm!
Sziasztok 😍
Kérhetnék egy szavazatot tőletek 🥹🥹
www.facebook.com/share/p/1A11YLnyBv/
(Fekete melltartós vagyok, Kovács Ferenc 755 cc)
Hálásan köszönöm ❤️❤️
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne hozzátok:
- mennyi a várakozási idő az első konzultációra?
- mennyibe kerül a konzultáció?
-én "csak" felvarratni szeretnék? (Nagy mellről van szó, ami 4 év szoptatás után sajnos nagyon zavar.) Van ilyen opció is? Mennyibe kerül?
Köszönöm szépen, ha valaki válaszol!
- mennyi időre adnak műtéti időpontot?
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
2018-ban volt műtétem. Szerernék elmenni 5 éves felülvizsgálatra. Voltam MR vizsgálaton, és a bal cicimben (ami fáj is) folyadékot találtak. Úgyhogy mielőbb szeretnék eljutni a doktor úrhoz.
Tudnátok adni telefonszámot, ahol bejelentkezhetek? Vagy a honlapon lévő jó?
Köszi előre is!
sziasztok,
PU implantosoktól kérdezem, mirigy alá, vagy dual plane technikával tette be a doki?
koszi
Sziasztok
Rég jártam erre.2015 be voltmellfelvarás ,Implivel Dr Bognár csinálta,hihetettlen szép lett ,sajnos most nagyon meghiztam ,52 kg voltam most 78kg vagyok ,szeretnék lefogyni és ujra megcsináltattni a ciciket ,
Mostanában Bognárt nagyon szidják ,szimpi Kovács doki is ... megkőszönèm ha beengednétek ha bárkit ércekelazért majd rakok fellépés milyen volt a régi Bognár cici ,persze a mostani állapotáról a doki ne tehet:)
Pár infót mondanátok árba most mire lehet számitani?
Én anno télen csináltam meg és lassan gyógyultak a hegek ,mire vissza térhetetem a pincérnő munkámban eltelt 4 honap is,mondjuk akkor elég egészségtelen életet éltem sok cigi ,pia ,lehet ezért is ,nálatok ez hogy volt ?
Mindenkinek köszönöm a választ:) Kriszti
Köszi a visszajelzést. Türelmesen és alaposan csinálta? Szánt rád elég időt? Megbeszéltétek előtte részletesen hogy mire számíthatsz, mit szeretnél?
Mennyi ideig tartott? Naplód nincs véletlenül?
Sziasztok,
Látom itt inkább mellplasztika tapasztalatok vannak a Dr. Kovácstól, de sezmhéjplasztika kapcsán esetleg van valakinek tapasztalata vele?
Sziasztok:)
Milyen árban műt most a dr úr? Voltam már 1x nála implant+varrás 3 éve. Most ugyan ez lenne. Tudom, hogy személyre szabott, csak mégis legyen mire számítani:)
Nekem most nyugalmi állapotban vannak a cicik. A bal cicimben meg is van fordulva az impli.😁😁🫣
Most épp fogtöméseket cseréltetek, mert volt két amalgám tömésem.
Ezt sem hagyom meg esélynek a duzzanatra.
Voltunk konzultáción!
Kicsit csúszás volt a napban, mert elvileg fél háromra mentünk, de csak 4 előtt nem sokkal került ránk a sor.
Nyilván érthető, egy műtét kicsit elhúzódott, nem gond.
Eddig azt kaptam, amit szeretnék, nagyon szimpatikus a doktorbácsi, és az asszisztensek is, röviden átbeszéltük a műtét pontos menetét, és legalább ők meg is nézték mi a feladat.
Mondták, hogy gondoljuk át alaposan, aztán egyeztessünk, ha megszületett a döntés, és keresnek helyet, elvégre ez nem egy nagy műtét egy "cici tuninghoz" képest.
Szerintem jövő hét elején leegyeztetjük azt az időpontot, és remélem, mihamarabb már a gyógyulási folyamatról tudok beszámolni!