Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek? (beszélgetés)
Én Szabó Kornélhoz járok és csak + tudok rola mondani ,volt egy beavatkozásom bent a klinikán és a szobatársaim irigykedve nézték hogy ő reggel ,és este is benézet hozzám(persze nem ingyen)de ez mitsem számít akkor
szülni is nála fogok remélhetőleg
sziasztok!
Nagyon köszönöm a véleményeket! :)
Szia!Én Pásztor Norbertnél szültem tavaly!
Nem tudok rá rosszat mondani!:)
Szia, nekem egyenlőre még nincs személyes tapasztalatom Pásztor Norberttel, de Ő lesz a választott orvosom.
Ismerősöm jár hozzá, nála fog szülni, nagyon megvan vele elégedve, csak jót mondott róla. :)
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata Dr. Kőrösi Szilvia, Dr. Pásztor Norbert vagy Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyásszal?
Esetleg tudjátok-e mennyi náluk most a magánrendelés alkalmanként, mennyire alaposak, lehet-e rájuk számítani a terhesség/szülés alatt?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Mika Péter Norbert győri nőgyógyász magánrendelése. Mikor rendel a doktor? Milyen telefonszámon lehet időpontot kérni?