Domján László - Fogyás mobillal és CD-vel tapasztalatok (beszélgetés)
Ha-ha-ha...
Én most 102 vagyok élve. 103 múlva -1 lennék? A pénztárcám lenne könnyebb...
Mackó úr
Nyilván kell az elhatározás, ha le akarsz fogyni, ahhoz,hogy mozogj, és máshogy táplálkozz. De a "gondolat erejével fogyni" azt sugallja, mintha semmit nem kéne tenned azért,hogy lefogyj, csak máshogy kell gondolkodnod.
Hogy egy morbid példával éljek: Auschwitzban senkinek nem kellett a gondolat teremtő ereje ahhoz,hogy csonttá fogyjanak, csak egyszerűen nem kaptak enni.
Sportolók eredményeit szokták mentális edzésekkel is fejleszteni.
Bebizonyították, hogy jobb eredményeket értek így el ha előtte fejben is felkészültek.
Egy futóról ezt olvastam:
"Lehunyta a szemét, és gondolatban végigfutott azon a pályán, amin versenyeznie kell.
Érezte minden izmában, minden sejtjében az utat, az eltelt időt, a levegő hűvösségét, az izzadtságcseppeket a testén, a föld nyomását a talpán. Az eredmény döbbenetes volt. Sorra nyerte a versenyeket. Egy ilyen edzéssel többet fejlődött, mint egy heti kemény megfeszített fizikai edzéssel."
Köszönöm a tippet. Szoptatok, evésen többet nem tudok alakítani mint amit tettem, tornázni tornázok, ennyi.
Időm meg újra agykontrollozni nincs :)
:))
Na jó nem gusztustalan, de számomra gáz,mármint az én testemen:)
Gusztustalan? :D
Én 162-höz voltam 80... XDDD Miről is beszélünk? :D
163 :)
ööö tudod most hogy szülés után gusztustalan 62 vagyok, mostmár tudom, hogy akkor nem voltam olyan borzasztó;)
Kedves Kérdező!
Én nem konkrétan Domján Laci anyagát használtam(máshoz igen,de a fogyáshoz nem).
Paul Mckenna le tudlak fogyasztani című könyvét és dc-jét alkalmaztam sikerrel. -5 kg ;)
Természetesen nem úgy hogy ültem a dagadt(akkor57kg) seggemen és mire vége lett a meditációnak zörögtek a csontjaim;)
Életmódváltásra sarkall a könyv, erre készíti a tudatalattit.
Sok sikert!
a gondolat, tudat ereje hatalmas. igazából az akaraterő az amit erősít benned, valamint átáll az agyad arra hogy a szervezetet irányítsd. tudatosan. igazából már egy egy meditáció is sokat segít a tisztább gondolkodásban. ha pl stresszes vagy a szervezeted vész-állj-t kapcsol mert úgy véli szükséged lesz a tartalékra.
Ha azért van szükséged erre mert esetleg megállt a fogyás azért annak is utánanéznék hogy a tápanyagbevitel és mozgás aránya milyen. mert lehet hogy pl sok a szénhidrát, vagy épp túl kevés. :)
Elárulom Neked, kipróbáltam a 90 napos szétválasztós diétét. Nagyon jól fogytam tőle, de utána elég hamar visszajöttek a kilók.
Ezek után nem diétáztam, csak eljártam edzőterembe hetente 2-3 alkalommal, naponta 1 órát gyalogoltam a futópadon. 1,5 hónap alatt teljesen átformálta az alakomat, bár kilóban nem fogytam, de sokkal karcsúbb lett a derekam, lett formás vádlim, stb.
Aki nem ért egyet valamivel az nem azt jelenti, hogy nem érti. Érted a különbséget?
persze, hallgass cd-t, meg olvasgass, biztos lefogysz tőle. Ne magadból indulj ki, nem mindenki lóg egész nap a tévén.
Jó példa vagy arra, hogy aki az emberi hülyeségre alapoz tuti sikeres lesz.
;)
Igenis vannak emberek, akiknek meg kell erősíteniük az elméjüket, a tudatos, magabiztos gondolkodás nem jön mindenkinek magától.
További ajánlott fórumok:
- "Nagy fogyás" a TV2-n
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Milyen programmal tudok mobillal készített videót számítógépen kitisztázni?
- Fényképezés mobillal.
- LG GT540 mobillal kapcsolatos technikai kérdés