Szerintem jó az, ha valami "mentes palackos" víz. Ha egyébként azt szoktatok inni.
Egyébként azóta jobban odafigyelek arra is, hogy a napi közel 2 litert elfogyasszam. E tekintetben már tök mindegy, hogy víz, tea, vagy éppen leves. A napi össz. mennyiségbe beleszámít. Csak amit ébredés után iszol reggel, az legyen tiszta víz.
Ez igazán jó hír, kipróbálom 😊Sajnos a csapvíz nálunk még mosásra is épp csak jó, 15 percet áll a pohárban és fém-ízű 🤢 de majd veszek egy vízszűrő kancsót. Hátha motiváltabb leszek a vízivásra.
Néztél már a neten arctorna után? Én még nem, csak ez ugrott be.
Szerintem a hyaluronsav így önmagában kevés. Kencében én most hyaluronsavat, C vitamin szérumot és heti kétszer retinolt használok. Meg majd jön a glikol sav is kúraszerűen. Ja és mióta az eszemet tudom kenem a fejem télen-nyáron fényvédővel.
De egyébként szerintem a kencék max preventív jók, elodázzák a problémát, de nem megoldják.
Ha lenne valami amit rákensz az arcodra és jelentősen javít a ráncokon, akkor nem léteznének ezek az arcfeltöltések/szépészeti beavatkozások, se ráncos emberek. Igyál sok vizet, használj fényvédőt mindig, hidratálókrém, hialuronsav, csiganyál.
Először 40 éves koromban csináltak hyaluron savas feltöltést Szolnokon,azonnali eredménye volt nagyon szépen kisimult. Utána évente egyszer töltettem,most 52 éves vagyok,cigizek de nem jött elő,pedig 8 éve volt utoljára. Sajnos már nem tudom megfizetni.
41 éves nő vagyok és nagyon idegesít az a pár, függőleges ránc ami megjelent a felső ajkam körül. Dohányzóránc a nevük... ami azért is gáz mert életemben egy darab cigit nem szívtam el, most mégis olyan fejem kezd lenni mint azoknak akik egész nap "csücsörítenek" a cigivel. Szerintem korai is még ezeknek a ráncoknak a megjelenése. Van itt esetleg olyan aki sikerrel felvette a harcot ellenük és ha igen, milyen módszerrel? Botox és egyéb idegmérgek kizárva, a mimikám nekem többet ér... Egyelőre hyaluronsavas filler szérumot használok napi 2-szer, azóta nem olyan rossz a helyzet de lehetne sokkal jobb is 😞