Teljesen igazad van, iszonyú hülyeségnek tartom elsötétíteni őket, így bent bármi megtörténhet:(
Ugyanakkor kollégáim mondták még az elején, hogy több olyanban is jártak, ahol belül a zárban benn volt a kulcs. Na ez már a felelőtlenség netovábbja:(
Medveriasztó könnygázzal blokkolnám a rablót,ajtót bezárnám, hurokból készült nyakzsineggel légteleníteném,erős fóliazsákba raknám,kocsival az üzlethez tolatnék,és a zsákot csomagtartóba helyezném,elszállítanám ,a Dunán keresztül a Fekete tengerre küldeném nyaralni. A kamera anyagát törölném utána elrontanám a kamera felvevő egységét. Nem emlékeznék utána hogy rabló járt volna az üzletben. A védtelen eladót a rabló azért is lelőheti hogy ne legyen szemtanú. Ezért a régi átlátszó ablakú üzleteket kellene visszaállítani. Kiírni hogy 18 év alattiaknak tilos arra nézni,és aláírnám annak a fogyatékos majomnak a nevét,és címét aki mindezt kitalálta.
Úgy válaszoltam.Mára oda jutottunk,hogy sajnos naponta történik ilyen rablás,és ennek igenis köze van ahhoz,hogy kötelező ez a fehér car az üvegre!Adnám a kasszát,cigit,amit akar,de volt nem egy eset,,hogy így is ütött vagy közelről gázpisztollyal arcon lőtték az eladót.
Mint rabló vagy eladó ?:) Szóval mindig azt mondják oda kell adni a lóvét,mert az ember épsége előbre való.Sokat dolgoztam egyedül,voltak is esetek.Egyszer viszont nagyon ráijesztettem a tolvajokra,hanyatt-homlok kimenekültek :) Már épp tuszkolta a kabátja alá a mobilnyomtató a disznaja :)De egy rablás azért más,ha fegyverrel hadonászna odaadnám a kasszát .