Döglött csótányt találtam a hot-dog kifliben. Titokban... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Járj sikerrel!
(Én is Józsibirka vagyok, de tényleg! Csak nem ezt választottam nicknévnek.)
Tényleg ha már könyv ,,tanulj a Kathryn Stockett,Segítség c. könyvéből,vagy nézd meg a filmet.
Na az már valami:D
"Titokban kidobtam a csótányt,..."
Akkor a párod még mindig azt hiszi, hogy megvan a csótány! Na, csak ki ne derüljön! Bár... Nem nehéz új csótányt beszerezni!
--
Másik nézőpontból: Ha a párod nem ismeri a hot dog történetét, akkor az égvilágon semmi baja nem lesz!
Hogy mivel etették meg az amerikai hadifogoly szakácsok a japán főnöküket, valamit belekeverve a kajájukba, azt le sem írom! (Nem kell nagy fantázia kitalálni!) És még a japánoknak sem lett semmi bajuk, sőt meg sem érezték a hozzáadott anyag ízét.
Zamperini, egy sportoló írta meg emlékeit egy könyvben, a könyv címére nem emlékszem. Ráguglizok.
Laura Hilllenbrand : Rendíthetetlen
Ajánlom.
Elszomorító, legnagyobb ellenségemmel (ami tudomásom szerint nincs) sem tennék ilyet!
Állataimnak nem adok olyat, amit én nem ennek meg!
Miért haragszol rá ennyire? :DDD
Amúgy ez igaz? Szerencsémre még soha semmiben nem találkoztam, láthatóan nem oda való dologgal. De ha ilyennel találkoznék, az egész csomag menne a kukába, nem csak az az egy darab.
Remélem megkóstoltad😋 mielőtt tálaltad neki, hogy finom lett-e??
Szerintem nagyon ciki dolog az ilyen!!😱
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- A párom gépén a következőt találtam
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- Igaz barátokra találtam a Hoxán: Cikicakk, Öregnéne, Démon és Bettyg.:)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Levittem a szemetet és találtam a kukában egy fürt banánt...