DNS teszt (beszélgetés)
Nálunk is ilyen probléma merült fel. Kételyeink vannak, hogy a férjem előző házasságából a gyermeke valóban az ővé e, ugyanis sem belső, sem külső hasonlóság nincsen, nem úgy mint a mi közös gyermekünkkel. - A mi gyermekünk 1 éves, de már most észrevenni nemcsak a külső, hanem a belső tulajdonságbeli azonosságot is az apukájával.
Abban szeretném kérni a segítségedet,hogy a barátnőd hol csináltatta meg a tesztet? Kérlek küldjél nekem a vizsgálatot végző cégről elérhetőséget, telefonszámot, webcímet...stb. Sokat segítene nekünk, hiszen a neten nagyon drága vizsgálati összegeket találtam.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségedet.
Szerintem sokkal jobb, ha valakinek kételyei vannak és kiderítik az igazságot, mint egész életüket remegve egymást figyelik. A gyerek meg csak az áldozati bárány szerepében érzi az ingoványt.
Egyik barátnőm kifejezetten kérte férjét, hogy csináltassák meg a tesztet és 60 -72 ezerért egy héten belül megkapták az eredményt nyálmintából.
Ennyit megér a nyugalom!!!
Ezek nagyon szörnyű dolgok!
Hibás a nő, mert nem szabadna a gyereket felhasználni, hogy jobb anyagi körülmények közé kerüljön. Milyen anya az ilyen? És hibás a férfi is, mert ha már félre kacsingat, akkor valami nincs rendben otthon. Akkor miért nem mondja meg a feleségének és próbálnak rá megoldást találni, vagy ha nem megy akkor még mindig ott a válás. És akkor szabad emberként nézhet "préda"után!
Flamingó2: Nagyon sajnálom a keresztlányodat. Biztos szörnyű időszakon megy át, és te is. Nekem is van egy 2 éves kisfiam, de soha eszembe nem jutna ilyen szörnyű dolgoknak kitenni őt!!!!!!!! Az ember el sem tudná képzelni, hogy ilyen kicsinek is mindent felfog és megért, és a kicsi lelke sérül ez által. És milyen példa van előtte? Ezt látja, és sajnos ez lesz a természetes viselkedés ha felnő. Kitartás neked!
Szerintem ez nagyon durva dolog,ilyet nem lehet csinálni,elrontani a kislány életét és az apa jelöltétis.Az kiszemelt apának a multja is
elgondolkodtató,hogy elsőre bele ment a dologba.
Ejnye, megint szetszort vagyok. Elolvastam figyelmesebben. Ne haragudj Flamingo2, de osszekevertem Magdala tortenetevel a Tiedet.
Azert ez is sajnalatos, ha nincs apa-jelolt vagy aki van, az tevedes volt. :(
Most mi lesz? Hogyan fogja nevelni a kicsit, segit neki valaki anyagilag?
Tutira ment es harombol harom :)
Ha a ferjemmel esne meg? Nem tudom, belemenne-e a fizetesbe a csaladi beke kedveert. Szerintem magatol is kerne a vizsgalatot. Viszont ha egy pasi felelembol fizetni kezd, annak oka van, volt ott valami kozos-ules. Ezek szerint abban az idoszakban minimum 4 pasinak volt a kozos tintatartoja. Sajnalom a gyereket es a csaladjat. Flamingo2: egyutterzesem! :(
Hát ez nagyon durva!
Nekem volt anno egy kolleganőm: terhes lett, de 3 pasitól. Na ezt úgy csinálta, hogy 3 jómódú nős pasinak bejelentette, hogy babát vár és megtartja, de hogy otthon a feleség ne tudja meg, "ára" lesz.
Évekig kapta igy a csajszi a nem kevés gyerektartást és hogy száját befogja csak kért/követelőzött.
Aztán egyik pasikám becsődölt: lóvé nyicsta, kénytelen volt a nejnek elmondani régi megbotlását.
A feleség azonnal apasági tesztet csináltatott a férjének és innentől kezdve felgöngyőlödött a többi apajelölt is, akik szintén csak jelöltek voltak; az igazi apa kiléte ki se derült.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív teszten innen és túl
- Pozitív tesztre várva...
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :)
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...