Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Diós, kakaós sütemény recept

Diós, kakaós sütemény recept

Elkészítési idő 50 perc

A Diós, kakaós sütemény hozzávalói:
25 dkg Ráma
25 dkg K.cukor
25 dkg Liszt
25 dkg Dióbél
8 db Tojás
1 cs Vanília cukor
1 cs Sütőpor
10 dkg Kakaópor


A Diós, kakaós sütemény elkészítési módja:
Nagyon egyszerű elkészíteni, a tojást a sütőporral,vaníliacukorral és a kristálycukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a rámát majd a lisztet és a kakaóport.Jól összedolgozzuk. A dióbelet nem törjük össze hanem egészbe beleforgatjuk a tésztába vagy rászórjuk a tepsiben lévő tészta tetejére. A tepsibe sütőpapírra öntjük és légkeveréses sütőben 170 C süssük. Kb: 30-40 percig de ez a sütőtől függ.

Fogvájóval megszurkálom és ha nem ragad rá a tészta akkor megsült.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A diós, kakaós sütemény elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook