DIGI tv, telefon, internet, szerintetek jó? (beszélgetés)
Nálunk kábel van.Rossz időben nem jó:O
Ha kicsit fúj a szél,vagy zápor van,esetleg hóesés,már nincs adás:O
Az internettel,és a telefonnal meg vagyok elégedve.
Nekem digi előfizetésem van,közel 4 éve.A tányéros megoldás,erre nincs kábel.
Rossz időben is jó,sőt,leginkább akkor szoktuk nézni,mert egyébként kint vagyunk a kertben és ott játszunk(tollas és társai)
A net is tőlük van,mobilnet,mert erre más nincs,az böngészésre jó,filmet vagy webkamerát már viszi sajnos.Miután a műholdas netet nem tudom megfizetni,így marad ez.
Szerintem meg nagyon nem jó hosszútávon..
Mindig lesz valamivel baj.
Én szolgáltatót váltottam.
Nálunk DIGI van (Debrecen)és nincs vele semmi hiba,majd fele a díj-tv,net,telefon-,mint korábban a UPC-nél.
Igaz pont most volt egy kis gond,de ez minden szolgáltatónál előfordulhat.
Nekünk lassan másfél hónapja van Digi tv, net, telefon. Abszolút megvagyok vele elégedve. A Upc-nél családi csomagos tv-nk, és medium net csomagunk volt kedvezményesen 7400ft-ért. A Diginél 54 csatornás tv, 20/10 Mbit-es net, és telefon előfizetés 5200 ft. Azért nem mindegy.
Ha kábelen jön a Digi, mint a upc, nem fog elmenni az adás még viharban sem. Csak ha tányéros a digi akkor van hogy viharban elszáll.
Én egyáltalán nem bántam meg. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy mailyen gyorsan csak tud menjen oda. Örülök, hogy végre megszünk a upc egyeduralma!
Ez nagyon jó kérdés! Pont ezen gondolkodtam... :D Átvinném szívesen a Tv-t, a telefont és az internetet is, mert árban a legkedvezőbb, csak engem még szerződés köt más szolgáltatóhoz. :(
Anyukámnak Digi a Tv-je és telefonja és nagyon elégedett!
Én a UPC-t cseréltem le.Eddig 8-9000 Ft-ot, fizetettem, most internet, tv, telefon 4500 körül.Egyszer a UPC megcsinálta velem, hogy kikapcsolta nálam az adást, mondván,hogy el vagyok maradva 3 havi díjjal.Nos,bemutattam nekik a három banki kivonatot, amin ott volt az átutalás ténye.Kiderült, hogy az ő rendszerük szállt el, benne az én befizetéseimmel együtt (meg gondolom másokéi is)erre ahelyett, hogy megkértek volna, hogy igazoljam a három hónapot, szó nélkül kikapcsolták.
Mindezek után még bocsánatot sem kértek, sőt nekem kellett fizetnem +1900 forintot azért, hogy visszakapcsolják.Ahogy odaért hozzánk a Digi, azonnal kirúgtam a UPC-t ás átléptem.Nem bántam meg.
Mid van most és mennyiért?
Mit kínál az új szolgáltató? Vesd össze, ha megéri, lépj:) szerintem
Nekem fél éve a tv-m meg a netem is digi.
Hibátlan.
További ajánlott fórumok:
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Melyik telefon az, ami leginkább alkalmas internetezésre és nem túl drága?
- Szerintetek otthonra mi a legolcsóbb internet megoldás hosszútávra telefonvonal nélkül?
- Ha egy telefonon van GPS, az műkődik Internet nélkül?
- Miért nincs Wi-Fi és mobilinternet sem a telefonomon?
- Tudtok javasolni telefon nélküli internet szolgáltatót?