Diákmunka a vizsga után? (beszélgetés)
Próbálkozok gyakornoki munkával is, de ez egyrészt az ottani főnökömön múlik, neki kell kérnie a felsőbb vezetőket, hogy gyakornok lehessek, és indokolnia is kell, hogy miért van szükség rám. Végül is az indok megvan, mert a területen, ahol dolgoztam sok a teendő, amivel nem tudnak foglalkozni, mert annyi munkájuk van, de külön embert erre nem vesznek fel, ezt megmondta a főnök, ezért próbáljuk azt, hogy gyakornok lehessen, hátha az működne. Mostoha apám is ott dolgozik és ők jó viszonyban vannak. Ő fog rákérdezni. Meg amíg ott dolgoztam, addig többször is hangsúlyoztam, hogy szeretek ott dolgozni, és sajnálom, hogy el kell mennem.
Viszont azért írtam ki a fórumot, hogy ha nem sikerül a gyakornoki munka, akkor mégis hogyan tudnám megoldani legalább a nyári munkát?
Még 1 évem van a felsőfokú szakképzésből. Idén voltam először diák munkán és még jövőre is szeretnék menni, de ha levizsgáztam, akkor utána ezt hogyan tudnám megoldani? Ugyan is amire jelentkezni fogok OKJ-s képzés, arra a beiratkozás csak augusztus eleje körül kezdődik meg, viszont így nem lesz tanulói jogviszonyom. A másik dolog, hogy amire jelentkezem, az egy fél éves képzés, heti 2 alkalom.
Ezzel vállalhatok diákmunkát?
Illetve az erre épülő auditor képzést szeretném majd még megcsinálni, de nem tudom, hogy a képzések közötti üresjáratok alkalmával hogyan tudnék vállalni diák munkát?
Van valakinek bármilyen javaslata?
Azért szeretném mindenképpen a diákmunkát, mert így lehetőségem van minőségügyi területen dolgozni, ráadásul annál a cégnél, ahol később szeretnék majd elhelyezkedni, így még több tapasztalatom lenne, és talán az állás megpályázásánál sem lenne hátrány, ha már ismernek és ott szereztem némi gyakorlatot.
További ajánlott fórumok:
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Tegnap magzatvizet vizsgáltak nálam, mert nem jön a babóca. Mennyi ideig tartó és milyen mértékű vérzés normális utána?
- Államvizsga után illik valami apróságot adni a konzulensnek, ha ő prof. és a tanszékvezető is?
- 3.sikertelen lombik utan I R es immunulogiai vizsgalat
- 8 éves lányomat többször visszatérő húgyúti fertőzés kínozza, csomó vizsgálat után urológushoz érdemes elvinnem?
- Diákmunka után adóbevallás?