Diabetikus sütemény vagy torta receptre lenne szükségem (beszélgetés)
2012. aug. 19. 20:01
Most nézem,hogy egy két éves kérdésre válaszoltam
Sebaj,inkább későn,mint soha... :-D
2012. aug. 19. 19:54
Milyen receptre gondolsz?Én cukorbeteg vagyok,és blogot írok a konyhai kalandjaimról.Ha leírod,mire lenne szükséged,esetleg segíthetek egy-egy recepttel :-)
6. bc340792a9
2010. jún. 23. 20:11
Köszönöm mindenkinek!
5. vaczila
2010. jún. 23. 19:33
Itt a hoxán is találsz cukormentes recepteket az update diétás receptek között. Én is tettem fel néhányat.
4. Szepszemu87
2010. jún. 23. 12:13
A receptgyar.hu -n vannak ilyen receptek, nézz ott körül vagy a neten tudsz találni ilyen receptes oldalt és már sok helyen vannak a recepthez hozzászólók, leírják bevált e. Egy próbát megér, remélem találsz.
3. Andimax (válaszként erre: 2. - Andimax)
2010. jún. 23. 12:10
lehet, hogy jobban járnál ha rendelnél egyet, mert múltkor én is azt akartam sütni és többe került volna .....liszt sem mindegy, a az édesítő stb....
2. Andimax
2010. jún. 23. 12:08
szia!
receptet sajnos nem tudok, de azt tudom, hogy folyékony vagy por alapú édesítőszerrel tudod helyettesíteni a cukrot....
1. bc340792a9
2010. jún. 23. 12:05
Sziasztok!
Holnapra sütnöm kellene cukorbetegnek tortát. Ha tudnátok segíteni jól bevált recepttel, nagyon örülnék.
Az is nagy segítség lenne, ha meg tudná valaki mondani, hogy sütésnél mivel lehet helyettesíteni a cukrot.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Igazán finom téli kovászos uborka receptre lenne szükségem. Olyat keresek, ami finom savanykás lesz! Tudtok ilyen receptet?
- Gyanítható lisztérzékenység miatt diéta, jó kenyérreceptre lenne szükségem.