Derma Wand (beszélgetés)
Megvan még a dermawand készüléked? Érdekelnének a részletek.
Üdv: szuzy
Hol csináltatod meg?
Ha tudsz valami szervízről, írj nekem is légyszi!
Üdv: szuzy
Megvan még a dermawand készüléked? Ugyanis nem találtam olyan céget, aki foglalkozna ilyennel.
Milyen árban van, ha aktuális?
Üdv: szuzy44
Most mentem rá a portálra, szeretném megkérdezni meg van e még a Derma Wand készüléked? És mennyi az ára?
üdv. Erika
szeretnem megkerdezni sikerult e vasarolni derma wand keszuleket? melyik boltba vasarolta? az enyem is elromlott de nem lelem hol tudnek egy ujat beszerezni. ha tud valaki segitsen
udv erika
Kedves szuzy44!
Sajnos nem lehetett megjavítani. Szeretnék vásárolni egy másikat!
Üdv:Spongyi76
Kedves Panna 52984!
Nekem is eltört a Derma Wand készülékem üvegje, s olvastam, hogy valakinek segítettél, ha nekem is tudnál nagyon örülnék.
Várom és köszönöm.
Üdvözöllek: Zsuzy44
Kedves Spongyi 76!
Tudott neked segíteni a DermaVand üvegének megjavítását illetően, mert nekem is ilyen problémám van. Ha tudod a javítás helyét, ird meg légyszi!
Köszönöm!
Szia Spongyi76 !
Nekem ugyanaz a problémám a Derma Vand készülékkel, mint neked, mert eltörtem azüvegét.
Neked tudtak segíteni a javításban, ha igen, kérlek oszd meg velem, mert én nagyon szeretem, s most szomorkodom miatta.
Köszönöm!
Üdvözlettel: Zsuzska1
Szia Kedves Panna!
Nekem sajnos eltört az üveg rajta.Hol lehet venni vagy rendelni?Tudnál nekem segíteni?
Köszönöm!
Szia!
Nekem van, de van már itt egy ilyen fórum, ha valamit nem találsz meg ebben a fórumban, kérdezz priviben megírom, azért vagyok rövid, mert el kell mennem, később segítek, ha kell!
Sziasztok! A múlt héten vásároltam egy Derma Wand készüléket, de sajnos csak angol nyelvű dvd és leírás volt a csomagban. Németországban lakom, és már többször felhívtam a német Teleshop-ot, hogy küldjék el emailben a német tájékoztatót, de csak ígérgetnek. Valaki nem tudna segíteni, hogy hogyan kell helyesen használni? Arctisztítás után az világos. De használat előtt be kell krémezni az arcot, vagy csak utána? Mennyi idő után kell emelni az erősséget?Sajnos a Derma Wand nevű fórumon már egy éve nem jelentkezett senki, ezért gondoltam, hogy indítok egy új topikot. Már nagyon használnám, főleg a homlokomon lévő "mérgesráncok" miatt. Az angol leírást bemásoltam egy fordítóprogramba, de elég zavaros lett a fordítás. Nagyon várom a válaszotokat!
Szép napot mindenkinek!
Szia Tamás!
Vártam rád,de szombaton elvitték.
Ne haragudj!
Sziasztok
A gyerekeimnek megcsináltam az arcát és letisztult szépen., először az saját arcomon próbáltam egy kezdődő pattanáson és nem jött ki szépen elmult.Minden nap használom kb 10 napja ráncokon nem látok változást de összességében szebb az arcom.Igaz hogy ultrahangos masszírozót is használok.
Sziasztok!
Ha valaki tud egy eladó készüléket akkor az engem érdekelne.
Szia!
Engem érdekelne ha eladnád.