Depis vagyok, öngyilkos lett a legjobb barátnőm. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az öngyilkosságot a legnehezebb szerintem feldolgozni azoknak a hozzátartozóknak, akik igazából szerették az elhunytat.
Volt benne részem, sajnos. 19 évig minden nap sírtam. Aztán egy családállítás segített, el tudtam őt engedni, valami megváltozott bennem, már nem emésztem magam.
Az egyik legszebb festmenyem tole van az agyam folott.
Gyerekkorom ota ismertem. K.rva nehez volt elengedni. Es abban az evben 3 masik ember patkolt el elotte 4 honapok belul.
En a mai napig nem tudok mit kezdeni a halallal. De van.
Az en baratom egy papucsot adott nekem, es lattam a szemben, hogy baj van, de nem volt idom, mert fizetnek es sor volt.
Ha valaki meg akarja olni magat, meg fogja tenni.
En egy napot ataludtam, es cudarul ebredtem mocsokban. A konyvek szerint 150% halal mennyiseget ettem meg mergekbol, ki sem hanytam. Vese- es majkarosodas nelkul tuleltem.
Az eleg nem szep, de ez van.
Osztán te kinek beszélnéd ki a bánatod ilyen esetben?
Megjegyzem, legjobb barátnő nem lehetett, ha nem beszélte meg lelki kíját a fóruminditóval korábban
Megjegyzem, én sem tudtam megbeszélni senkivel amikor odajutottam hogy jobb lenne öngyilkos lenni
Mekkora lenne az arcod ha ide panaszkodnék a saját bajommal?
Fogalmad nincs a depresszióról! Az nem szomorúságot jelent, de nem tanitalak
I would trade all my tomorrow’s for one single yesterday."
Amúgy a többieknek igaza van, én csak bólogatok nekik
Aztán visszamászott. Azóta is magamon érzem a bűzös leheletét.
Nem tudom, sok volt a koksz biztos. Meg a mélytengeri levegő. ;)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival
- Megtetszettem a legjobb barátnőm barátjának...
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Volt már valaki annyira kiborulva, hogy öngyilkos akart lenni? Segítsetek, mert nagyon mélyen vagyok!
- Szerintetek nem gáz, hogy a "legjobb barátnőmnek" vélt nő itt beszéli ki a dolgait, holott állítólag azért vagyok, hogy velem beszélje meg?