Délig evés, délután csak folyadék és este futás. Hatásos lehet? (tudásbázis)
Szia! Szerintem kerüld a fehérlisztes és cukros ételeket, egyél sok zöldséget, a futáshoz energia kell, ha kiéhezteted estére magad, nem fogsz tudni annyit mozogni, hogy kellően hatásos legyen. mert egyszerűen nem lesz erőd annyit futni, hogy zsírégetés történjen.
Én úgy csinálom, hogy reggelire rozskenyér felvágottal, ebédre vegetáriánus étel, délután gyümölcs, este valami könnyű vacsi(puffasztott rizs valami feltéttel) és kétnaponta kemény edzés (20-60 perc intenzív torna: has, comb, fenék) egyébként meg bicaj és futás késő délután. nem este, mert az sem tesz jót a szervezetnek. nem fogsz tudni aludni, mert a szervezeted fel van pörögve.
fontos enni, mert a koplalás árt a szervezetnek, a folyadék nem pótolja az ételt. mert igazából nem a zsír fogy el így, hanem az izom először! és ha abbahagyod a diétát, akkor a kilók visszamennek, valaki itt írta a jojó effektust már.
a lényeg hogy mozogni kell, többet mint amennyit eszel. és így nem kell lemondani az ételről sem, én pl eszek sütiket is, palacsintát is, de olyankor többet is mozgok, és akkor nincs gond :)
nekem unokatesóm kalóriaszámolással + mozgás fogyott le vagy 10-15 kg-t!
ez hülyeség, ha órákon át nem eszik az ember, simán rosszullehet az alacsony cukorszinttől. Azért, emrt nem lettél rosszul... inkább örülj neki, de akkor is nagyon egészségtelen fogyás gy és tuti jojó lesz belőle.
De fogyni fogsz, fórumindíó, az biztos. Legfeljebb pár nap után reggel erőd se lesz felkelni.
Azért ez egyénfüggő.
Épp most találkoztam a volt kolléganőmmel. Kérdeztem, hogy mi az a nagy heg az arcán, mire mondta, hogy nem érezte éhesnek magát, így nem evett fél napig, a fürdőszobában meg eldobta magát.
A nem evés egy bizonyos ponton túl egy egészséges szervezetet is lestrapál, de ha valaki nem tud róla és cukor vagy inzulinproblémái vannak, akkor hamarabb kiütközik a gond.
És majd nem tudjátok, hogy miért ájultok el!
Délben neked vége a napnak? Utána már semmit sem csinálsz? Csak fekszel? mert kb. arra elég az az energia.
Szerintem zöldség, gyümölcs, fehérje simán belefér. Sőt kell is. Ahogy a szénhidrát is szükséges.
Persze, hogy hatásos. Fogyni biztos fogynál, de rohadtul nem egészséges. Ráadásul kóvályognál az éhségtől és az erőtlenségtől. Aztán megállna a fogyásod, mert elkezdene tartalékolni a szervezeted.
Jobban járnál normális étrenddel. Napi 4-5 étkezés.
Odafigyelve a kalóriára és a szénhidrátra, kiegészítve sok folyadékkal és mozgással (akár az említett futással).
Szia!
Tuti hatása lesz, ha tudod csinálni! Én úgy étkezem, hogy reggeli, tízórai, ebéd, vacsira általában répa, vagy felvágott magában, vagy pipihús, zöldség. Mellette torna és tényleng hatásos.
Sok sikert és kitartást hozzá!
TÖKÉLETES!
Futás nélkül 4 hónap-13 kg fogytam. 67 kg indultam.
reggeli, ebéd 2-ig utána semmi.
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen folyadékot iszik?
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Nagy hőségben kell-e a csecsemőknek a tápláláson felül plusz folyadékot adni?
- Ha kevés folyadékot fogyaszt az ember, az milyen betegséget okozhat?
- Melyik hatásosabb? A délelőtti vagy délutáni torna?