Debreceni gyereknapi programok érdekelnének, két éves a lányom. Van ötletetek? (tudásbázis kérdés)
ááá mi még kicsik vagyunk ehhez, de majd jövőre :)))
Sajnálom, hogy csak a végére értetek oda
sziasztok
Tudtok valami programot augusztusra? mert kerestem a neten, de még nem találtam semmi érdekeset
Mi szombaton az újkerti suli előtt voltunk, jó kis programok voltak, de az eső jött, és elmosott mindent! Mi pont megúsztuk, láttuk a felhőket, futásban mentünk haza, a lányom meg is dícsért, hogy milyen jól futok!
Ma a vidámparkban, és a jubileumi játszin voltunk, nagyon jól szórakoztunk!
Szombat Fórum, sajnos pont vége lett a bábszinháznak amikor odaértünk, vasárnap meg állatkert
Uppsz, elfelejtettem felvenni a Halász Juditot
És ti merre mentetek?
ezek jól hangzanak.
Este kapok még infót, majd ha lesz közte új, felteszem :)
Szombaton( 29-én) 10-18 óráig lesz az Újkerti suli előtt családi gyereknap!
Az Ibolya utcai suliban, sportpályáján,az Ifjúság utcai ovi termeiben is egész délelőtt lesznek programok. Ezeket itt találod:www.debrecenimuvkozpont.hu
A Malompark első emeletén is lesznek koncertek, programok, kézművesház délután!wwww.malompark.hu
A Csapókerti Liget téren is lesz gyermeknapi rendezvény, igaz "Családi majális" néven.
9-kor kezdődik majd az első program, kispályás labdarúgó tornával, több korosztályban, lesz slambucfőző verseny, aszfaltrajz verseny, kézműves játszóházak, táncbemutatók, s bábszínházak előadásai többek között.Délután 5-kor kezdődik az utolsó program, az egyik bábszínház előadásaként.
Segítségként, ha érdekel:www.csapokertikh.hu
Itt részletes programleírás található.
Ezt találtam eddig:
Program:
13.00-17.00 - Baltazár tér
Autós suli gyerekeknek
14.00-18.00 - Kölcsey Központ I. emelet
"Tündérkert" gyermekfoglalkoztató (korongozás, üvegmatrica készítés, drótékszer készítés, vászonvirág készítés és még sok meglepetés)
14.00-18.00 - Kölcsey Központ, I. emelet
"Tündérek háza pirinyóknak" - babaház
15.00-15.30 - Kölcsey Központ, Bálterem
Mi ketten tarkabarkák - bábelőadás, Benedek Elek mesedélután
17.00-18.00- Kölcsey Központ, Nagyterem
Halász Judit koncert "Rendkívüli gyereknap" címmel (jegy 1200)
Igen?Bár én féltem tőle gyerekkoromban :)
Belépős?
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Vasárnap gyereknap! Hová mentek? Milyen programok lesznek?
- Kisgyerekes szülők! Városi gyereknaphoz milyen programokat szerveznétek?
- Balatonszemesre megyünk nyáron, érdekelne, hogy milyen programok vannak ott, vagy a környékén?
- Van köztetek olyan akit a Debreceni Klinikán műtöttek endometriózis miatt? Mindenféle tapasztalat érdekelne.