Dauerolt hajra mit tesztek reggel, hogy ne legyen kócos? És mivel ápoljátok? (sampon, balzsam, pakolás, stb) (tudásbázis)
2015. júl. 3. 13:25
Vki még?
6. Justina88
2015. júl. 2. 21:53
:)
2015. júl. 2. 21:00
Hétfőn daueroltattam csak a hajam,úh még most akarom beszerezni a dolgokat :) ezért írtam ki a kérdést :)
4. Justina88 (válaszként erre: 3. - Gyongyvirag555)
2015. júl. 2. 17:48
Samponba vàltozo / elsev, gliss kur/ epp most panten provi van es hozzà valo barzsam mindig. Olajat szoktam venni a patikàba ricinus olajat 2 hetente legalàbb hajmosàs elött jo bekenem zacsit huzok rà es 2-3 hosszat legalabb rajta hagyom utana bő mossas saponozas. Pakolasba èpp most kallos van . Keratinos vasalas utani olaj . :)muszàj mert a hullamos haj ellègè szaraz de most a szivatassal ellège el b....tam:(eleg csun ya lett de elotte szep àpolt volt a hajam te mit szoktàl hasznàlni?? .
2015. júl. 2. 17:15
Mi a neve annak,amit használsz?
2. Justina88 (válaszként erre: 1. - Gyongyvirag555)
2015. júl. 1. 23:50
Szia! Nekem nem dauerolt a hajam alapbol olyan mintha az volna erosen hullàmos :/ nem szeretem vasalàs nelkul olyan mintha nem mostam volna hajat 1 honapja eleg szarz a vege hajveg apolo olajat szoktam rà tenni mossàsnàl balzsamot pakolast valtozoan hasznalok minden fajtat...De most en a szinevel van bajom fekete volt es szeretem volna vilagositani uh nehez nagyon :/
2015. júl. 1. 21:27
Dauerolt hajra mit tesztek reggel, h ne legyen kócos?és mivel ápoljátok? (sampon, balzsam, pakolás, stb)