Dance aerobic és zumba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Dance aerobic és zumba
Szia miel77,
tudom, régen írtad a hozzászólásod, de Roszkos Annamáriát én nagyon szívesen ajánlom Neked Zumba oktatónak.
Pesten volt szerencsém Vele "találkozni" egy három órás non-stop zumba keretében, és kimagasló az a fajta oktatási stílus, amivel elmagyarázza és át is adja a koreográfiát. Nekem nem Ő az oktatóm, hanem Mezei Eszti, de számomra Eszti után Ő az, akihez ott, Szegeden szívesen járnék.
Engem a barátnőm rángatott el zumbázni. Gyorsan rákaptam az ízére. A kapcsolatnak azóta sajnos vége, de a zumba-láz megmaradt, talán örökre:)
Akinek nem lenne elég ennyi biztatás, kukkantson bele, ebbe a videóba!
[url] [link]
Sziasztok!
Jajj én is nagyon ki szeretném próbálni a zumbát, csak sajnos egyedül még nem tudtam rávenni magam :(
Szegeden nem jár vki? Egyébként abban tudtok segíteni, hogy ez hogyan működik, szóval kell hozzá valami kezdő óra, vagy bármikor be lehet csatlakozni? kösszi
Győrben nem jár valaki Zumbára? Kb. mennyibe kerül egy óra??? (vagy bérlet)
Én szeretnék menni nagyon, de olyan lehetetlen időpontokban van (kisbabám mellett) hogy eddig még nem jutottam el... :(
DE MEGYEK! :)
Sziasztok! :)
Én egy éve járok step aerobikra, fél éve pedig zumbára. 1 hete Angliába költöztem, kisvárosba, és nincs se zumba se step itt sehol... :( kezdek megőrülni...azon töröm a fejem, hogy vajon hogyan lenne lehetőségem egy-egy zumba vagy step óra teremtésére itt az egyetemen. Biztos lennének vállalkozó szellemű hölgyek itt is. :) Még új vagyok itt, de 1-2 héten belül rákérdezek erre, ha lesz elég bátorságom hozzá. :D
Szép napot mindenkinek!
Nagyon jó cikk, még annak is meghozza a kedvét aki nem igazán táncos lábú!
Keresni fogok itthon én is egy helyet ahova lehet járni!
Ő is jár, írja, hogy hétfőnként dance aerobic a fitness klubban zumba.
Én is imádom a zumbát, hetente 1-2x eljárok, a többi napon pedig itthon DVD-re.
Ezért szántam rá magam arra, hogy dance aerobicra kezdjek járni a városi egészségügyi központba, majd zumbára a helyi fitnessz központba.
Nem ment ez egyszerűen önmagamtól. Egy kedves barátnőm fedezte fel az ingyenes aerobic órákat, amelyeket az egészségügyi központban tartott a vidám aerobic oktató, Adri. Barátnőm már egy éve járt rendszeresen a hétfői aerobicra, és mindig lelkesen mesélt a lépésekről, sőt meg is mutatta nekem azokat.
Ugrás a teljes írásra: Dance aerobic és zumba
További ajánlott fórumok:
- Walk aerobic
- Akik járnak aerobic-ra
- Ahhoz hogy valaki aerobicozzon, kell előtte valami mozgás?
- Térdfájás az aerobictól..hogyan tovább
- Járjak heti kétszer úszni, vagy az egy úszás mellé járjak zumbára, aerobicra, táncra vagy fitlabdára?
- Volt már valaki dance aerobic órán? Mondjuk az Éles saroknál levő fitnessben? Tapasztalat?