Dallas: Jockey tudja, hogy ő Christopher apja? (tudásbázis)
Próbálok visszaemlékezni, mert ugyebár tizenévesen ezeket a részeket már láttam....de nem emlékszem. Majd kiderül.
Hétfőtől nyaralni megyek, de azt hiszem beállítom a dvd-t hogy vegye fel :))
Ki az a fárfi aki azt mondja magál hogy ő Jock?
Szép nagy szappanopera van körülöttem is, de nem írom le, mert megfilmesítenék. Ez annyira abszurd, mert igaz minden epizódja...
Akkor kezdte forgatni a Step by Step sorozatot a Bobby-t alakító színész, így bekerült a zuhany alá...
Van, ahol azt írják, hogy keveselte a gázsit, mikor többet kapott visszatért, van, ahol meg azt, hogy valami családi problémája volt.
Hát ez csak film, tudod. De pont az ilyenek miatt veszti el hitelét, nem?
Pfff Álmodni 30 részt ilyen részletesen?! De a Bobbyt alakító színész akart kilépni vagy kiírták a sorozatból?
Úgy felháborodtak a nézők, hogy meghalt, és annyian követelték vissza, hogy nemsokára lesz egy olyan rész, hogy Pamela felébred, Bobby meg él....kiderült hogy csak álmodta Pamela az elmúlt kb 30 részt :DD
Ugyan már...A mai világban ténleg nem lehet semmin meglepődni....
Engem az érdekelne hogy mi van most Bobbyval? Régebról úgy rémlik hogy benne lesz a végéig, de most már egy jó ideje "halott".
A két gyereket összekevertem, most esett le.
Christophernek tényleg Jeff volt az apja.
Bingó!!!!!
Néztem régen, és most is, 100% hogy ez a helyes verzió :-)
A szappanoperákban már csak így megy.
Mindenki - mindenkivel :)
Egészen biztos, mert amíg vártak az eredményre Jocky tiszta ideg volt és amikor megtudta, hogy tényleg az övé, akkor rögtön ment fel a kis Johnny szobájába, kivette a kicsit az ágyból magához ölelte és fiamnak szólította.
De már jó régen láttam..:))
De aztán végül nem sikerült lefizetni valami oknál fogva, és kiderült hogy tényleg Jockey Johnny apja. Elötte nem is foglalkozott vele, mióta tudja hogy ő az apja azóta meg ódáig van érte.
Nem magamtól találtam ki, valahol olvastam. Mondjuk szép kis család. Ha pl. Pamela Ray szeretője volt, én már semmin nem lepődöm meg.
jaah..:) hűű, arra már én sem emlékszem igazán.. de nekem inkább az rémlik, hogy ott is így "lebegtetve" volt sokáig a nézők számára, hogy ki is az igazi apa - de a végén kiderült, hogy tényleg Jockey.. és mindenki nagyon megnyugodott, legfőképp Samantha!:D
de azért nem fogadnék erre..:)
De én is így emlékszem :)
A Jockey-lefizetést arra írtam, hogy én úgy emlékszem, hogy Johnny vér szerinti apja Cliff, csak Jockey lefizette az orvosokat a dns-teszten, hogy mondják azt, hogy ő az apja.....mert milyen ciki lenne, ha mindenki megtudná, hogy nem :)
De lehet hogy rosszul emlékszem. Rég volt....
nem, bebizonyosodott, hogy a Christine volt pasija (Jeff Faraday? nem biztos, de ez a név rémlik) az apa - és Jockey is csak meg lett vezetve pénzügyileg a történetben..:)
Katherine Pamela féltestvére, nem Samantháé.
És ekkor még nem is ismerjük, mikor Christopher született :)
ja és Bobby nem azért viszi haza a gyereket, hogy örökbe fogadhassák Pamelával, hanem azért, mert oda akarja dörgölni Jockeynak. Csak ez nem sikerül, mert közben Pamela épp jön le a lépcsőn, és elkezd sikítozni, hogy Bobby, hoztál nekem gyereket! na és innen már Bobby nem tud kihátrálni, Jockeynak nem szól egy szót sem. Csak aztán hebeg-habog, amikor kérdezik, hogy sikerült "ilyen gyorsan" az örökbefogadás...
Hűha. Eddig úgy tudtam, hogy Christopher Katherine gyereke, és Pameláék azért fogadták őt örökbe, hogy valami közük azért legyen a gyerekhez, ha már nekik nem jön össze. Lehet, hogy keverem.
De nem csak Jockey fizette le vagy zsarolta meg az orvosokat, hogy ezt mondják?
Keveritek a szereplőket. Kristen Shephard (Samantha húga) gyereke Cristopher, akit rásóztak Bobbyra. 2 pasi is fizetett utána, az "öregről" kiderült vizsgálat során, hogy kizárt, hogy ő legyen az apa, tehát marad Jockey. Amikor hazaviszik a gyereket, Jockey még nem tudja,hogy ő az apa, sőt azt sem tudja a család, honnan van a gyerek. Most az 5.évadnál tartok, itt még mindig nem tudják, (csak Bobby, de nem meri elmondani),de korábbi emlékeimből úgy rémlik, hogy ki fog derülni minden.
Nem!!!
Az a pasi az apa aki zsarolta Bobbyt, az anyja meg Samantha testvére volt aki már rég meghalt!
Cliff és Katherine? Na ne!
volt apasági per ahol volt dns vizsgálat is, úgyhogy ő az apuci :)
További ajánlott fórumok: