Culevit (beszélgetés)
Bocsánat, most látom visszaolvasva hogy ezt ezt már leírtam.
Egyébként akkoriban betegtársak nagyon dicsérték.
Nem vevőnek jelentkezem, csak együttérzésemről akartalak biztosítani. Én is megvettem annak idején, nekem a gyomrom fájt tőle. Viszont sokaknak nem okoz panaszt, remélem el tudod adni.
Kitartást és gyógyulást kívánok!
Eladóvá vált 4 doboz Culevit Forte 210 db-os bontatlan, eredeti csomagolásban, a gyártótól rendeltem. Elkezdtem szedni, de nem bírta az epém. 43000 ft-ba került. Akit érdekel írjon, megegyezünk! Van egy bontott doboz, majdnem tele, azt ajándékba adom.
Kedves Emília! Szükségem lenne a gyógyszerre, ha megegyezhetünk, kérem írjon paszinger.laszlo@gmail.com címre, köszönöm szépen
Én daganatos betegség után kezdtem szedni, de még 1 dobozzal se tudtam, mert rettenetesen fájt tőle a gyomrom.
Sajnos eladóvá vált 5 doboz Culevit Max 112 db-os, valamint 1doboz Culevit forte 210 db-os, eredeti csomagolásban a gyártó cégtől. Eredeti ára összesen 67800 Ft . Akinek szüksége lenne rá, írjon és megegyezünk.
Próbáld meg daganatos betegek fórumán, google mutat ilyet, és van az index fórumon is.
Férjem halála miatt eladnék 5 bontatlan doboz Culevit max filmtablettát 7500/doboz árban. Nekünk nagyon jól működött, de sajnos a Covid közbeszólt😢.
Érdeklődni szeretné ,CULEVIT,van poszitiv eredmény,posztata csont áttétel? sajnós a páromnak az van. edig hórmonkezelés,nem használt .köszönöm, mindenkinek az infót.üdv ÁGNES
Felbontatlan Culevit Forte tabletta (rakbetegnek) Zalaegerszegen elado. Harom havi adag (az az haromszor 4x210 db) ara: 60 ezer Ft. Ha csak egy havi adag kell, akkor ugy is eladom, az 4x210 db-ot jelent, es az ara 20 ezer Ft.
Culevit Forte tápszer Szegeden eladó bontatlan 3x210 db. Szavatossági idő: 2017.04.30. beseani123@gmail.com
Budapesten veheto at szemelyesen.
Culevit Forte elado, bontatlan, 4x210 db, ar: 20 000. Erdeklodni: 0630 389 85 73
Sziasztok'
3 db bontatlan 180db-os Culevit tabletta 12.000Ft eladó,
+ 1 db bontott félig van benne "gratis" hozzá
Nyíregyházán személyes átvétel lehetséges
1 doboz culevit italpor éláron eladó. 5 tasak hiányzik belőle. 2 üveg tabletta szintén eladó féláron, 20 374 5305
Ez pofonegyszerű. Több helyen is olvastam, hogy a rákgyógyítás nem érdeke sem az orvos-maffiának és főleg nem a gyógyszergyártóknak. Az elsőknek azért, mert (idézem), hogy úgyis túlnépesedés van a Földön és a másiknak, mert csak így tudnak kellő haszonhoz jutni az ők chemoterápiáival, melyek nem túl sokat érnek a betegek gyógyulása szempontjából. A cikkek azzal kezdik, hogy manapság, ha megvolna az akarat, az összes daganatos betegség gyógyítható lenne.
Köszönöm szépen akkor megpróbálok kapcsolatba lépni velük.
Szerintem igen, de mindenképpen fel kell hívni a tanácsadó szolgálatukat, ott pontosan meg tudják mondani.Én e-mail-ben kerestem őket, de arra sajnos nem jött válasz. Valamint létezik egy készítményük, amit egyészséges felnőtteknek szántak CuleVital Sr tabletta a neve, de azt nem tudom, hogy megelőzésre jó-e.
60 éves nő vagyok. Családunkban többen is szenvedtek daganatos betegségben. Igaz, hogy idős korban (70 év felett). Javasolják-e a culevitet megelőzés céljából és ha igen, milyen adagolásban.
Köszönöm !
Azóta eltelt pár év és még mindig nem gyógyszer! Mi lehet az oka?
Üdvözlök mindenkit!
Én egy hete kutakodok a culevit után, nemrég volt az Ablak műsorban, hogy nagyon közel állnak ahhoz, hogy gyógyszerré minősítsék.Bár ez itt Mo-on szerintem még nagyon hosszú folyamat lesz.
Mivel többen vagyunk érintettek a családban most ezt kezdjük el szedni, bízom ebben is, reménykeltő mandula77 apukájának az esete is.
Párom mandulaműtétet követően kezdte el szedni. Második napon reggel még nem tudott enni, csak egy falat kenyérbelét. Délben szem után már kenyér hajával együtt. 6 nap után már nem tud mit kezdeni magával, szóval mi csak ajánlani tudjuk műtét utáni lábadozásra.
Üdvözlöm. A Curevit tablattával kapcsolatosan érdeklődnék, hogy mennyiért adna el egy üveggel? Ha kedvező az ár akkor több is érdekelne. Üdvözlettel: Farkasné
Kérlek írd meg a privát címemre a pontos elérhetőséget a mintaboltnak.
De ha tudsz közvetlen címet, elérhetőséget a gyártóhoz az is segíthet. Köszönöm zorida@citromail.hu
Szia!Nem válaszolt senki?Pedig engem is érdekelne a kérdés...
Azóta hogy van a feleséged?Próbáltatok vmi táplálékkiegészítőt?
Szép Jó Napot Kívánok Mindenkinek!
A feleségemnél emlőrákot diagnosztizáltak kb. 1 hónapja. Túl vagyunk a második műtéten, szerencsére a mellét nem vették le. Az első műtét után elkezdte kúraként szedni az AVEMAR nevü készítményt, ami ugyanolyan táplálékkiegészítőként van jelen a patikákban, mint a CULEVIT.
Kérdésem: Avemar és/vagy Culevit?
Köszönöm
Köszönöm szépen,jól esett.
Nekem már sajnos nem kell,....:((
Tudtok -e olyasmikről, hogy ez a Culevit alergiát okozott volna???
nagyon várom a hozzáértők és a tapasztaltak tapasztalatait.... köszönöm....