Cukorbetegen gyermekre vállalkozni nehéz, de nagyon megéri! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Cukorbetegen gyermekre vállalkozni nehéz, de nagyon megéri!
Nagyon édesek a fiúk, már én is készülök a kisfiam születését megírni, nagyon érdekes, örömteli, és egyben félelmetes volt a részemről!
Nagyon sok boldogságot kívánok és jó egészséget a családnak!Üdv. Anita
Gratulálok a fiúkhoz!
A kitartásod sok "sorstársadnak" adhat erőt!
Nekem egy kislányom van (még!), ezért saját tapasztalatból is mondhatom: nincs az a fájdalom vagy küzdelem, amit ne vállalnék Érte :-)
Szia! Gratulálok a két gyönyörű kisfiadhoz és a kitartásodhoz! Erőt, egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!
Egy dologgal azért vitatkoznék:
"a fejés nem egyenlő a szopási technikával"
Az én lányom két hónaposan döntött úgy, hogy nem akar szopizni többé. Azóta fejek neki, kézzel. Most 16 hónapos. Nemcsak fenntartani lehet a tejtermelést kizárólagos fejéssel, de akár fokozni is!
Gratulálok a szép fiúcskához!!sok sok rörmet és egészséget kívánok!
Sajnos én "csak" terhességi cukorbeteg voltam de a kislányomra nekem s szülés után 2napig cukros infúzió volt kötve.Nagyon alacsony volt a cukra szerencsére helyrejött a 3.napra és utána nem volt gond vele.Én nagyon megijedtem pedig a terhesség alatt rendesen tartottam a diétát.
Örülök,hogy a te fiadnak is sikerült helyrehozni a cukrát!
Két kisfiam születését írom le. Köszönöm, aki ilyen hosszan kitart és elolvassa.
Ugrás a teljes írásra: Cukorbetegen gyermekre vállalkozni nehéz, de nagyon megéri!
További ajánlott fórumok:
- Terhességi cukorbetegség
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Terhességi cukorbetegség tapasztalatok
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?