Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csülök pékné módra fórum

Csülök pékné módra (beszélgetés)


12. birebora (válaszként erre: 11. - Loretta16)
okt. 19. 15:21
Tudtam, hogy valamit kihagytam. Egy kis füstölt szalonna nem rontja el. A csülkökre tegyél de a krumpli közé is dobhatsz 1-2 kockára vágott darabot.
11. Loretta16 (válaszként erre: 10. - Birebora)
okt. 19. 08:26
Köszönöm! :)
okt. 19. 06:04

Kizsirozott tepsibe beleteszed a kb jó tenyérnyire vágott csülköket, rá karikákra szeletelt krumpli, só, bors, vegeta, karikákra vágott vöröshagyma, fokhagyma, pici viz lefeded alufóliával és betolod a tepsibe. A fűszerek mehetnek a hús és a krumpli közé is. Ha megpuhult leveszed az alufóliát és pirosra sütöd a krumplit. A tetején lesz piros a többi finom puha, izletes.


Én igy szoktam, sűrűn nézd, nem főzök előre semmit. Ha elpárolgott a viz, utána öntesz picit. Nagyon finom, nincs vele sok macera. Bele mindent a tepsibe osztjónapot. Jó étvágyat:)

okt. 18. 22:15
Besomják? Az milyen?
okt. 18. 21:21
Nálunk besomják római tálba, mindennel oszt kalap.
7. Loretta16 (válaszként erre: 4. - Shukran)
okt. 18. 21:15
Köszönöm, megnéztem! A krumpli biztos megpuhul így, hogy nem fedem le? Egyébként jónak tűnik!:)
6. Loretta16 (válaszként erre: 5. - Hansika)
okt. 18. 21:13
:)))
5. Hansika (válaszként erre: 1. - Loretta16)
okt. 18. 19:35
Sajnos nem tudok tanäccsal segiteni, nälam a Pekne szemelyesen kesziti el..-))
4. Shukran (válaszként erre: 3. - Loretta16)
okt. 18. 19:27

Teljesen puhára főzöm, de nem fedem le a sütőben.

A főzőlevéből kell a tepsibe is tenni, és locsolgatni kell, hogy szép, piros, ropogós legyen.

A tepsiben a bőrös felét fordítom felülre.


[link]


Nézd végig egyszer ezt a videót, megéri!

Sokat dumál, de egyszer ki lehet bírni.

Utána már csak azokat a részeket szoktam megnézni, ami fontos nekem.

3. Loretta16 (válaszként erre: 2. - Shukran)
okt. 18. 19:14
Köszi! Teljesen puhára főzöd? És utána lefedve sütöd?
2. Shukran (válaszként erre: 1. - Loretta16)
okt. 18. 19:07

Megfőzöm előtte kuktában. Fűszereket is teszek bele, amiket szoktam, amiket kedvelek.

Utána sütőben sütöm a hagymás krumplival együtt.

Egyszer kipróbáltam azt is, hogy a tepsi végébe savanyú káposztát tettem, és vele együtt sütöttem meg.

A neten láttam egy ilyen videót. Nekem nagyon ízlett a sült káposztával.

Szoky receptjére keress rá, én abból okosodtam csülök pékné módra készítésből.

Nem minden fűszert használok, amit ő, de hát ahány ház annyi szokás.

okt. 18. 18:25
Sziasztok! Kaptam ma egy kicsontozott csülköt, vasárnap szeretném sütni pékné módra. Ahány ház, annyi szokás, tudom:) Ki hogy csinálja? (Pl. megfőzitek előtte a csülköt? Ilyesmikre gondolok.)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook