A csülök szőre elég sütés közben? (tudásbázis)
13. Mayalina
2011. nov. 8. 13:09
Sziasztok!
Képzeljétek, főzés után a párom megpróbálta leperzselni, és sikerült neki.
De most próbáltuk először kerti sütögetőben megsütni, és túl erős lett a tűz, így végül a bőrét tényleg nem lehetett megenni, mert szénné égett! :-D
De szerencsére a többi része menthető volt, és isteni ebéd lett belőle.
Köszi mindenkinek a jótanácsot! :)
12. zani
2011. nov. 6. 15:34
...vagy a bőrét nem eszitek meg.
11. barackmag
2011. nov. 6. 14:18
egyszer mikor nem volt túl sok szőrszál, akkor szemöldök csipesszel szedtük ki... igaz sütés előtt. Vicces volt, de hatásos.
10. 04e95f637a (válaszként erre: 3. - Mayalina)
2011. nov. 6. 13:16
háát, így már nehéz lesz, max azt a részét nem eszitek meg. :)))
Legközelebb perzseljétek le róla!
9. zebracsikó (válaszként erre: 8. - Mayalina)
2011. nov. 6. 13:10
szerintem úgy túl vizes, nem fog megperzselődni
én a helyetekben kipróbálnám, aztán ha nem működik, megenném főve
8. Mayalina
2011. nov. 6. 13:06
és ha már megfőtt, de a fűszert lemossuk, akkor még le lehet perzselni?
7. zebracsikó
2011. nov. 6. 13:06
szerintem most már jobban jártok, ha főve eszitek meg!
6. sajert
2011. nov. 6. 13:02
Nem :-). Le kell perzselni, vagy majd köpköditek :-)))).
5. gne2 (válaszként erre: 3. - Mayalina)
2011. nov. 6. 12:59
Azzal már semmit sem tudsz csinálni.
4. gne2 (válaszként erre: 1. - Mayalina)
2011. nov. 6. 12:59
Nem ég el.
3. Mayalina
2011. nov. 6. 12:58
és ha a perzselés elmaradt ,mert a párom már megfőzte és befűszerezte?
2. 04e95f637a (válaszként erre: 1. - Mayalina)
2011. nov. 6. 12:55
Le kell róla perzselni!
Legegyszerűbb ha gáz fölött csinálod, és forgatod.
1. Mayalina
2011. nov. 6. 12:53
A csülök szőre elég sütés közben?