"Csuháspatkány és gémlabor" avagy:Ki ez a nő? (beszélgetés)
Később nekem is eszembe jutott
:)
Csajok Mari Zsuzsi se volt semmi. Előtte lesz öngyilkos egy ember,ő meg csak annyit mond hogy legalább takarják le. Ez a nő se 100-as.
azért kell ilyen a médiába, mert látod, most is róla van szó! Akár milyen buta is, te is róla beszélsz. Márpedig manapság az a jó, igazi celebnek való, akiről van mit/ miért beszélni! Vagyis, felkelti (tök milyen értelemben) az érdeklődést! Ennyi.
Ja tényleg a Pragmatica Sanctio volt az; mindegy, akkor sem esett le neki
meg LS Dénes, Kamerás Iván :DDD
Amikor mondta a kollegájának dr. Stein, hogy hozza ide a Pragmatica Sanctiot és az Aquincumot:DDD
megnéztem, durva volt :)))
Dr. Steiner, elnézést STEIN
Luin képesa bőrfellációra :DDD
áááá súlyos
Annyira buta emberek vannak és televannak lóvéval a hülyeségből! Kevés olyan sztár van akinek ész is jutott...
Ez nem igaz!!! Mondta, hogy takarják le!:DDDD
(mondjuk az a beszólás nagyon jó volt, hogy "Tudod te, hány ilyen modell van még?:DD És mary Zsuzsinak ez érv.)
Jah:).
"Fesön...Fíl,dö enerdzsí!From Zsuzsi Méri"-Nagyon kemény volt:D.
Hát igen. Nem hiába megmondta a volt palija, hogy nem számít neki csak a lóvé. :-D
Azt mondja: akkor legalább takarjátokle... és minden ment tovább!
párom szerint annyira kevés esze van, hogy csoda, hogy járás közben nem esik orra!
Mondjuk Mari Zsuzsi se volt semmi!Simán forgatott tovább,úgy hogy a gyerek meg ott volt meghalva:).
Énb egyből tudtam hogy a világ legkissabb embere van beöltöztetve valamelyik nap volt is az rtl-en ennek a taplónak ez sem esett le.........
A feje nagyon jól meg volt csinálva,de az nem tűnt fel neki,hogy szőrme ruha van rajta???
Kb. így voltam én is!
És most olyan okosnak érzem magam! :)))))))
Itt mutatta meg magát hogy milyen kis bugyuta tegnap én is láttam és a párom is kérdezte hogy most ez komoly ennyire sötét ez a nő????
Hehhe a száját nem beszélgetésre használja...már a Benkőshowban is kitünt!!
Nagyon gáz volt. Nem hittem el, hogy nem esik le neki...
De legalább amikor meglátta a "mutánst", legalább akkor esett volna le neki, de nem...
néha elgondolkodok h minek tanulok ennyit?? ebben az országban nem okosnak lenni menő :(
Ja azzal lesz híres,hogy buta,mint az ökör!!!
Igen,én is a Ratio educationis és Aquincum-nál sokaltam be:D.Na ott már röhögtem,előtte csak a fejem fogtam,hogy nem tudja kimondani az orvos nevét:).
Én láttam!:D Hú wazze, azt hittem, vicc, hogy valaki ennyire sötét! Meg bőrfelláció, az! Bakker... Meg hogy hozzák elő a Ratio educationist, és basszus, annyira leáégették, még véletlenül sem derengett neki semmi! Ááááá
megtaláltam, nézem és jövök :)
Jaaaj,most látom,a Startlapra is ki van rakva:"Rettentő ostoba az RTL Blub sztárja":)
Amúgy abból is látszik,hogy milyen ostoba,hogy kapásból elhitte,hogy saját műsort kapott.
Hát eléggé. Annyira szánalmas, hogy vannak akiknek mindegy mit kell csinálni csak szerepelhessen...
keresem a videot, hátha fent van valahol,hogy érdemben is hozzászólhassak :)
Amúgy ez a 20éves lány mit akart a 60éves faszitól???Szerintem csak híres akart lenni.Minden esetre most nagyon beégette magát!:)
További ajánlott fórumok: