Csuda fazonok vannak itt! :) (beszélgetés)
Most ez olyan, kedves, mintha eleve úgy lenne beállítva, mintha a brigadvezetok rosszak lennének.
A brigadvezetokben benne van a tűz, a hajtoero, a csapat összekovácsolása, új ötletek... Nem is értem 😃
Beleszólni mások életébe, pletykát indítani róla, akár igaz, akár nem... arra jó, hogy amíg ezzel jól el vannak az ismerősök, a szomszédok, a munkatársak, addig biztosan nem én vagyok/leszek a pletykálkodás célpontja.
Ez pont olyan, mint amikor brigádvezető választás, hasonlók voltak. Szorgosan szavazok másra, nehogy rám essen a választás. :))
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá, hogy valaki munkaidő után iszik-e, ha nem vezet, és másoknak nem okoz kárt.
Új kérdés: mit tennétek azokkal, akik kényszeresen bele akarnak szólni a másik életébe?
Ezt most kitől kérded??? Úgy néz ki, mintha saját magadtól kérdeznél valamit???
(Az jó, amikor az ember még szóba áll saját magával!) :)))
Személy szerint aki iszik, és részemről teljesen mindegy, hogy munkaidő előtt, vagy közvetlen utána, azzal azt csinálnám, mint Móriczka a macskájával:
kimosta, szárítókötélre kifüggesztette, csak éppen azt nem vette észre, hogy közben a csavarást nem élte túl! :))
Még igazából nem tudom. Szoktam kutakodni a régen nyitott, elhagyatott fórumok között.
Talán-talán jó lenne arra, ha találkozunk akár az életben, akár itt magunk között olyan valakivel, aki egy kicsit meglepő, vagy nem szokványos, vagy éppen egy pillanatra ilyen-olyan-amolyan viselkedést produkál... De akár, ha valaki önmagáról gondolja, hogy eltér az átlagostól, a megszokottól, ha úgy gondolja valamiben sokkal jobb-kiemelkedőbb a többinél, és megosztja velünk... akármit is ki lehet hozni ebből a fórumból... ahogy a minden napi dumcsi hozza!