Csokoládélikőr Imre gusztusa szerint v1.0 recept





30 dkg étcsokoládé
3-4 evőkanál kristálycukor
5 dl tejszín
5 dl vodka
------------------------------------------------
A Csokoládélikőr Imre gusztusa szerint v1.0 elkészítési módja:
A tejszínt a hozzáadott kristálycukorral állandó keverés mellett 40-45 fokra melegítem, majd a csokoládét beletördelem, és addig keverem, amíg föl nem oldódik. A csokoládés tejszínt egy kb. másfél literes üvegbe töltöm. Hozzátöltöm a vodkát, és jól összrázom. Naponta felrázva egy hétig pihentetem. ------------------------------------------------
Egészségetekre! :)))
Minden észrevételt és kiegészítést köszönettel fogadok.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: szimre, 2008. márc. 26. 09:19
A csokoládélikőr imre gusztusa szerint v1.0 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.