Csokiropogós recept
A Csokiropogós hozzávalói:10 dkg maradék csokoládé (lehet, tej-, ét-, vagy fehércsoki is)
3 dkg natúr kukoricapehely
A Csokiropogós elkészítési módja:
A csokoládét megolvasztjuk, a kukoricapelyhet apró darabokra törjük. Ha a csoki megolvadt, beleönthetjük a pelyhet, melyet aztán alaposan beleforgatunk. Ha kész, egy kanál segítségével kis halmokat képezünk a masszából, amit aztán zsírpapírra rakunk és hagyjuk megdermedni. Ha hűtőbe tesszük egy kis időre, szinte azonnal fogyasztható is. Meleg állapotában megszórhatjuk kókuszreszelékkel, egy kis mandulával, vagy színes dekorcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. dec. 11. 22:46
A csokiropogós elkészítési módja és hozzávalói.