Csokiropogós recept

A Csokiropogós hozzávalói:
10 dkg maradék csokoládé (lehet, tej-, ét-, vagy fehércsoki is)
3 dkg natúr kukoricapehely


A Csokiropogós elkészítési módja:
A csokoládét megolvasztjuk, a kukoricapelyhet apró darabokra törjük. Ha a csoki megolvadt, beleönthetjük a pelyhet, melyet aztán alaposan beleforgatunk. Ha kész, egy kanál segítségével kis halmokat képezünk a masszából, amit aztán zsírpapírra rakunk és hagyjuk megdermedni. Ha hűtőbe tesszük egy kis időre, szinte azonnal fogyasztható is. Meleg állapotában megszórhatjuk kókuszreszelékkel, egy kis mandulával, vagy színes dekorcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokiropogós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook