CSOK lakáshitel és ház vásárlás! Gyertek beszélgessünk (beszélgetés)
Teljesen értem a kérdésedet, és teljesen őszinte a válaszom, ami konkrétan az, hogy két normális fizetés mellett, átlagos magyar (jó) körülmények között iszonyatos felelőtlenség ekkora hitelt megkockáztatni. Értem hogy szeretnél saját ingatlant, de ezekkel a körülményekkel bevállalni kész öngyilkosság. Ha van kb. 10 Milla önerőd, akkor nem szóltam. Bár én akkor is inkább hitel nélkül vennék egy kis “lukat”, ami jelenleg ennyi pénzért elérhető, és miután újra lett több pénzem vennék mindig nagyobbat, de hitel nélkül.
Ha nincs legalább ennyit, Inkább érdemes még kivárni, esetleg elmenni pár évre külföldre összeszedni a kellő összeget, mint most beleugrani ekkora elkötelezettségbe, aztán esetleg belebukni. Ha most még beáldoztok cirka 3 évet kőkeményen, de utána nem lebeg Damoklész kardja a fejeztek felett....szerintem jobb ötlet. Sok sikert mindenképpen, bárhogy is határozatok!
No, igen. A határon túlra minden jár, az itteni állampolgár meg dögöljön meg.
Sehol sincs ilyen "haza", akinek nem a sajátjai az elsők!
Valaki biztosan őrült jól jár ezzel a sok családtámogatással, de nem azok, akiknek "szánják"
Már a csapból is ez folyik, már tenni sem kell érte csak kinyújtani a tenyerüket az igénylőknek, sőt már a hátukhoz vágják !
Valami itt nem stimmel.
Gyereket szülni pénzért ?
Pénzt elfogadni szavazatért ?, mert a lényeg, hogy határon túlra is minden jár - főleg !
Egekben az ingatlan árak, így a kapott pénzekből semmivel sem lesznek előrébb az azt igénylők.
A többiek meg egy putrihoz sem juthatnak ilyen árak mellet.
A svájci hitel is csúfosan bedőlt. Nem tanultak belőle az emberek, mert most is bebújnak a csapdába.
ment a ner építőipari cégekhez a lé, a röghöz kötés meg garantált.
oké, van csok lesz lakás, és?? 3 gyerek.
mire azokat felneveli valami eben a csodás világban, gyakorlatilag egy roncs lesz.
aztán, ki ad a kölyköknek újabb lakást?
Arra piszok jó a csok, hogy minden ingatlannak megugrott az ára legalább 10 millával.
Szóval a családosok hitel
ügyileg emiatt pont ott vannak, mint a csok előtt.
Az életüket még kezdőkkel meg jól ki van cseszve.
Hurrá, de jó a csok!!
Sziasztok!
Ki az közületek, aki házvásárlás előtt áll?? 😊Illetve igénybe fogja venni a Csok hitelt?
Szeretnék olyan emberkékkel beszélgetni esetleg megosztani tapasztalatokat, egymásnak segíteni 😊 benne vagytok?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...