Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkemájas rizottó recept

Csirkemájas rizottó recept

A Csirkemájas rizottó hozzávalói:
1 nagy bögre rizs
50 dkg csirkemáj
20 dkg zöldborsó
2 szál sárgarépa felaprítva
étolaj
vaj
vöröshagyma
petrezselyemzöld

őrölt bors
ételízesítő


Csirkemájas rizottó

A Csirkemájas rizottó elkészítési módja:
A rizst olajon kissé megpirítjuk, majd kétszeres mennyiségű vízzel felengedjük, sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint. Többször megkeverjük, pár percig forraljuk, majd félretesszük, és fedő alatt puhulni hagyjuk. Vajon a borsót, a felaprított sárgarépát és petrezselyemzöldet megpároljuk. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, a feldarabolt májat beletesszük, borsozzuk, puhára sütjük, majd a végén megsózzuk. Az egészet összekeverjük, majd tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkemájas rizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook