Csirkecomb remoskában sütve recept
A Csirkecomb remoskában sütve hozzávalói:4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma
só
köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs
Nem kell alá víz, mert van elég a húsban. :( Olaj se kell, mert zsiradék is van a húsban.
A Csirkecomb remoskában sütve elkészítési módja:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal. Kb. 40-50 percig sütöm. Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.
A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.
Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jún. 18. 07:53
A csirkecomb remoskában sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.