Csirke vajjal sütve? (beszélgetés)
11. 4a5de48ea8
2013. okt. 19. 21:06
Én semmivel nem kenem.Só,bors,fokhagyma,s a saját zsírjában ropogósra sül.
Vajjal,biztosan finom.
10. Baatkaa
2013. okt. 19. 18:42
Pont most csinaltunk, csirkecomb kis izvarazzsal, zuzott fokagymaval bekenve, vajdarabkak a tetejere. Be a sutobe. Meg a gyerekek is elojottek az illatara.
9. d1d0eece08
2013. okt. 19. 16:15
Csirkecomb alufóliában,vajjal kívül bekenve csipetnyi alatta, majorannával, csirkefűszerrel megfűszerezve, 40perc sütőben.
8. 5236d12e25 (válaszként erre: 1. - Green_Apple)
2013. okt. 19. 15:10
Az egyik legfinomabb elkészítés módja a csirkének.
Én ha tehetem inkább így sütöm mint olajjal.
7. smart63 (válaszként erre: 1. - Green_Apple)
2013. okt. 19. 13:27
Én a csirkét, ha csak nem csirkepaprikás, akkor mindig vajjal csinálom, kevés majorannával.Nézz utána, hogy milyen fűszereket ajánlanak hozzá.
6. 14a552b981
2013. okt. 19. 12:54
Én mindent vajal főzök és nagyon fincsi az étel. A zsìrt nem szeretem:)
5. Judit36 (válaszként erre: 1. - Green_Apple)
2013. okt. 19. 12:48
Abszolút igen és finomabb is..
4. 7a3a05277b (válaszként erre: 1. - Green_Apple)
2013. okt. 19. 12:37
Ez egy szokásos elkészítési mód, sokféle csirkeételnél.
3. Gourmilla
2013. okt. 19. 12:25
A vaj gyorsabban odakap, ezért szokták inkább a (fűszeres) vajat tálalás előtt tenni a húsra.
2. Mystrea
2013. okt. 19. 12:23
Pont ma csináltam. Nem volt itthon zsír, csak vaj így azt tettem a csirkecombhoz, teljesen jó lett :)
1. Green_Apple
2013. okt. 19. 12:20
Csinált vagy hallott valaki olyanról, hogy tepsis csirkecombnál valaki vajjal keni ki a jénait és közé is azt tesz? Köszönöm!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szavaidban "ke" - Pl: kenyér, fekete, csirke
- Sóban sült csirke. Próbálta már valaki?
- Hogy vagytok képesek elvágni a csirke nyakát?
- Adnál nekem 10 csirkét, 1-1 malacot, esetleg bocit, ha látnád, hogy csóró vagyok, de mennék előre?
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús?