Csirke vagy pulykamell szeletek fokhagymásan recept
A Csirke vagy pulykamell szeletek fokhagymásan hozzávalói:Csirkemell vagy pulykamell
fokhagyma vagy fokfagymakrém
tej
sajt
tojás
A Csirke vagy pulykamell szeletek fokhagymásan elkészítési módja:
A csirke vagy pulykamell szeleteket fokhagymás tejbe áztatjuk,ha nincs időnk rá akkor fokhagymakrémmel bekenjük.Tepsibe tesszük,majd reszelt sajttal felvert tojással leöntjük.Rétegezzük.A lényeg hogy a tojásos sajt kerüljön a tetejére.160 fokon sütjük,amíg a tojás aranybarna nem lesz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2006. nov. 24. 00:51
A csirke vagy pulykamell szeletek fokhagymásan elkészítési módja és hozzávalói.