Csípőprotézis műtét az Uzsokiban kinek volt? Minden érdekelne (beszélgetős fórum)
sziasztok!
Látom nagyon kihalt ez a fórum,de hátha lesz aki válaszol.
Én is idáig halogattam a csípőprotézis műtétet de sajnos úgy néz ki mégis szükség van rá.
Ha van aki nem olyan régen esett át rajta és tud ajánlani orvost,vagy legalább azt hogy mi képen tudom meg valósítani hogy esetleg az Uzsokiban műtsenek kérlek segítsetek.köszi!
Nem igazán ágytálaznak, mert katéter van benn a műtét másnapjáig. Utána meg már fel kell kelni (a gyógytornász segítségével)és lehet wc-re menni.
ha minden rendben van, akkor az 5. napon haza lehet menni, vagy egy rehabilitációs intézménybe.
Szia!
Nekem 2006, és 2007-ben volt a műtétem. A műtét előtti vizsgálatokat a műtő doki írta fel.ez , ha jól emlékszem labor,tüdőszűrő,EKG-ból állt.
Az első műtétnél 4 napot, a másiknál 3 napot voltam bent.ágytálazás az 1-2 napon, egyébként emberenként változó.
műtét előtt milyen vizsgálatokra van szükség,meddig kell bennt maradni,ágytálazás stb
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Malaga-Spanyolország! Érdekelne minden róla!
- A SZÉP-kártyáról minden info érdekelne
- Bullterrier! Minden érdekelne róla!