Csillapíthatatlan magas láz felnőtteknél. Segítséget kérnék! (beszélgetés)
Ecetes zokni!
Ha van otthon almaecet, akkor fele-fele arányban vízzel hígítani,belemártani egy térdzoknit és felhúzni a lábra,ha nincs, akkor egy textil ruhát is lehet használni. Jól kicsavarni, betekerni a lábszárat vele. Rá száraz ruha(törölköző), így szinte dunsztban van a lábszárad. Ha megszárad, ismételni, míg a láz nem megy le.
Ha nincs almaecet, a sima bolti ecet is megteszi.
A láznak is megvan a maga gyógyító hatása.
Ez azt jelenti, hogy dolgozik a szervezet természetesen védekező rendszere.
Egy-két nap és elmúlik. Persze 1-1 szem lázcsillapító, forró citromos tea, méz fokhagymával, hűtőfürdő stb. nem lesz hátrány.
Van, amit egyszerűen ki kell "izzadni"... Többször tusolni, mindig tiszta pamut hálóruhát venni, gyakran szellőztetni.
gyereknél ajánlotta az orvos, hogy ablakot kinyitni és nem betakarni. Üvöltött, de láz csillapodott.
Nem próbáltam még, most jutott eszembe, egy házi praktikák könyvben olvastam, hogy félbevágott krumplit kell a talpakra tenni, rá zokni. Lehet hülyeség, egy próbát megér.
Jobbulást!!
Vágd félbe a krumplit és kösd mindkét lábadra talpadra. Hagyd rajta addig amíg be nem feketedik, majd tegyél rá újat.
Kihúzza a lázat.
2 napja szinte folyamatosan lázas vagyok 38,5-40,3.
Hiába veszek be lázcsillapítót, nem viszi le.Hűtőfürdővel és vizes lepedővel is próbálkoztunk-doki szerint vírusfertőzés, a torkom fáj nagyon.Házi praktikák érdekelnének a gyógyszerek elég nagy skáláját kipróbáltam már.
Köszi szépen!
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Hogy csillapítsam a magas lázat?
- Ötleteket kérnék - (játék felnőtteknek...?)