Csiky Gergely Színház Kaposvár, és egyéb színházak... (beszélgetés)
Mi a véleményetek az új igazgatóról???
Én az előbb olvastam el Rátóti pályázatát, Keszégét csak átfutottam, mert már nincs hozzá erőm, de ezt is végig fogom olvasni. Vélemény utána...
Épp az előbb olvastam... :)
Színházban nem láttam, de a filmet tuti megnézem.
Én is nekik.
De ha beérkezne még egy pályázat például Rudolf Pétertől... Imádom azt az embert, és ha jól tudom, az előző igazgató választáskor az ő neve is felmerült.
:-)
Megvan Neked is a szövegkönyv? :-)
JÁNOS Szigszalag. Ördögien hangzik, de csak a szigetelőszalag főnévből rövidítettem szerdán. Nagyon rossz vezető, nem úgy, mint Ön, tábornok úr, és emiatt a fizikai tulajdonsága miatt elektromos vezetékek szigetelésénél is használják... Optimális ragasztó hatása döbbenetes szakítószilárdsággal párosodik, de ezt nem illik nézni, elbírja egy elefánt is, csomagolásnál kötél helyett, de ezzel szoktuk vérző sebeinket, sziszegő asszonyainkat, tékozló fiainkat...
Ez akkora... :D
Még jó hogy műsoron marad, ezt látnom kell...
Hát ez nekem nem igazán tetszik...
Persze. Már csak szakirányú felsőfokú végzettség és legalább ötéves szakmai gyakorlat kell hozzá. :)
Gondolom erre gondolsz:
Akartok jelentkezni? :)
A tegnapelőtti híradóban és a tegnapi Somogyi Hírlapban is volt a Csiky. Végre készültek felvételek NÁ-ról is. :P (csak mer' eléggé hanyagolni szokták sajna :))