CSI - a Kiállítás - Voltál már? (beszélgetés)
Én voltam tegnap a családommal, szóval 3-an voltunk.
Amikor bementünk, mindhárman kaptunk egy --egy lapot, egy-egy helyszinnel, ugyanis 3 helyszin van.
Majd amikor leértünk a 2. bejárathoz, ott megkérdezték (mivl látták, hogy együtt vagyunk), hogy melyik helyszint válasszuk és rögtön ajánlották is a gyilkosságost. (Mondjuk az volt a legtöbbet vizsgálható)
Én meg mondtam, hogy mindhárom helyszint kérjük.
Erre mondták, hogy jó, akkor akinek amilyen papir van a kezébe, arra induljon.
Én meg mondtam, hogy nem, hanem mindhárman végigjárjuk mindhárom helyszint, mert kiváncfsiak vagyunk rá. Akkor mondták, hogy jó.
Szóval figyeljetek ere. Igyekeznek csak egyfele terelni a családokat, pefig ahány jegy, annyi helyszin.
Különben nekem tetszett (bocsi, hogy nem tudok rajongani, 33 évig hasonló helyen dolgoztam), és én poéngyilkos is voltm a családom számára, de csak az én helyszinemen:)
Arra még ügyeljetek, hogy a végén a jelentésirás után kaphattok egy diplomát. Ott van egy kérdés, hogy a CSI boltban veszitek-e át, vagy email cimre kéritek.
Ha a CSI boltban veszitek át, akkor a diploma darabja 700,-Ft!!!!!, de szép dobozba teszik:)
Csak azért irtam, hogy ne lepődjetek meg, nem járandóság a diploma kinyomtatása.
Most sietek, de ha valakit érdekel, szóljon és leirom részletesen, hogy mi van.
Na nem a megoldásokat:):):)
szóval senki:)
mi mostanság mennénk, úgyhogy várom a véleményeket:-)
További ajánlott fórumok:
- Múzeumok, kiállítások - bárhol a világon
- Programajánlók - Szórakozás, kiállítások, programok az egész családnak
- Saját művészeti kiállítás. Hol? Hogyan? Ki szeretném állíttatni a festményeim.
- 15 évvel később kiadott diploma kiállítási dátuma mi lesz?
- Miért kell 30 nap egy szem. ig. kiállításához?
- Keresztszemes kiállításon voltál a Camponában?