Csevegés a mindennapokról! (beszélgetés)
Nekem továbbra is iszonyú migrénem van! :(
Semmihez nincs is ez miatt kedvem! :/
Valamire rá kell fogni,az időre a legegyszerűbb:)
Holnap jó kedvünk lesz:)Ugye?
Nem kellene, hogy az időre fogjam, hiszen ma jó volt.....se hideg, se meleg, se szél...és valami mégsem jó.:(
Na, talán holnap:))
Akkor nem vagyok / és te sem / egyedül.
Oly feszült vagyok.........21-re ágyban kellene lenni, lesz egy filmem, az első része tetszett, hátha lekötne.
Akkor ez az időjárás minden korosztályra hat?:(
Jó, pihenj egyet.:)
Nekem tegnap óta fájt a fejem, fél órája hagyta abba.
Én meg mindjárt járok egyet......az jó szokott lenni, hangulatom 1,5. D
sziasztok!
Na szépen lezajlott a temetés,túl vagyunk rajta,elbúcsúztattuk! :(
Veletek mi újság van?
Itt nagyon nyomott idő van és iszonyatos migrénem!Most ledőlök egyet hátha jobb lesz!
Holnap temetés,már jó lesz túl lenni rajta!Sajnos már 3 hete húzódik!Nehéz menet lesz,de jobb túlesni rajta!Vettem ma egy fekete egybe részes ruhát,remélem az eső nem fog esni!
Estére felénk jó idő lett!Most meg nyomott vagyok és fáj a fejem,szóval elteszem magam holnapra!Szép estét mindenkinek!sziasztok!
Nem vagyok mérges,csak ilyen napom van:)Lehet,hogy az idő(jön a vihar),de lehet,hogy klimax:)
Erre mondják azt,hogy: még a car is ízetlen?:D:D
Én délelőtt voltam, vettem egy kotyogót, rendes kávét akarok már inni!
Voltak szebbek, dizájnosabbak, de akkora helyet foglalnak.......na, meg 10,000rel drágább.
Ez kemény 3000.- ft volt, .Ott vettem, ahol a bagolygyűjtő drága barátnőnk dolgozik. Nem tanultam még meg a nevét.....
Na, meg kinéztem 1 táskát a szülinapomra, és szóltam a férjemnek; nézze meg, és ha neki is tetszik, azt kérném. Úgyhogy most van izgalom, mert 2 db. jött és ha nem vette meg, akkor tuti lemaradok róla.
Délelőtt ennyi történt. Most megyek mosogatni, és felmosni, 1 óra múlva itt vagyok. D
akkor úgy vagy, mint én tegnap! :(
Nagyon rossz, ugye? Magadat elviseled még?
Mert tegnap már én azt se. :(
Front. Itt most kezd erősen fújni a szél, bár még süt a nap.
Az igen messze van, de szép hely lehet. D
Ott nem rontják még el a természet szépségeit? :))
Nálunk nagyon meleg van/keleten/, a szél sem fúj.
Egyedül vagyok most,de jobb is mindenkinek,mert harapok:)
Itt Kőszegen is jó hűvös van :S Esik az eső,vagyis eddig esett,most egy kicsit abbahagyta:S
Én ma főztem,most tunyulok egy kicsit,és közben tűkön ülök,mert 4 nap után jön haza a párom,jó lesz már,jó lesz felnőttel beszélgetni végre :)))
Sziasztok!
Nálunk Győrbe megjött a lehűlés!Csak az eső ne esne,mert mára soppingolást terveztem!
Na és kinek mi a terve mára,milyen idő van felétek?