Csecsemő sírás (beszélgetés)
Azóta is ugyanúgy,hol jobb,hol rosszabb.Szopizás erejéig nár nyugodt,viszont a sírás maradt,de már edzettek vagyunk.😅
Úgy készülünk minden nap,napirendi pont a fürdetés utáni séta.🤪
Az esti fürdetést viszont nem variálom,szokja meg,hogy az is a nap része s általában este történik,ezzel hangolódunk az elcsendesedésre…..
Aztán az esti séták egyszer elmúlnak…..
Reméljük😆🥰
C vitamint szedek cinkkel és D-vitaminnal,Magnézium omega 3.
Szilvát k betűseket nem eszem,az ételeinkben vöröshagyma van ami még bántó lehet talán…..
Douwe Egberts Eveninget iszom koff.mentest,hát nem tudom azt is lehetne-e avagy sem…..
Rubint Réka mondta egy videójában,hogy a cukor,liszt finomított szénhidrátok is hasfájást okozhatnak,savanyítják a tejet.
Nálunk nádcukor van,eritrit,update foly.édesítő,méz.Ugye a nádcukor és méz sem jobb sokkal,mint a kristálycukor,az eritrit és az édesítő is puffaszt már ha pl.kávénk kívül mással is fogyasztom és azért lássuk be őszintén,napi 2 óra alvásnál sajnos kívánom a szénhidrátot :’(((((
Itthon már minden ki van próbálva,ringatás,sétálva cipelés,így tesszük úgy tesszük,hordozó,kendő,simi,semmi nem segít :(
Hintaszékünk nincs,hintánk sem,esetleg még az lenne jó,tesónál volt,hogy bevált!Na de ennyi pénz nincs a világon!:D Amit kísérletezgetésre költ az ember.Esküszöm szerencsétlenebb vagyok a másodikkal,mint az elsőnél voltam :D
Mecsek teát én iszom napi másfél litert,ő csak szimplán anyatejes.Azt mondta a doki,hogy nem tudok neki annyit adni,elég legyen ellene (egy csészével lenne jó).
Tegnap este a fürdetésig minden rendben volt,sőt utána is.Cicizés is nyugisan telt,ám ahogy felveszem büfiztetni felébred,kiságyba teszem s egy idő után sírás a vége,akkor cici megint,kéri,így tud elaludni,aztán ez egy ördögi kör……Tegnap pl.abszolút hem a hasfájásról szólt már,hanem úgy látom túlfárad.Sok még neki az inger ezért estére teljesen kivan.Le kellett vigyem babakocsizni 8-tól 9-ig,így viszont fél 11-ig bohóckodás megy megint mire teljesen el tud aludni…..Nem tudom ezt az esti dolgot hogyan kellene csináljam,hogy jó is legyen el se rontsam úgymond ha lehet olyat……
Ja itt írod, aha.
Akkor valószínűleg a fáradtságtól sír. :)
Tedd fél órával előrébb a fürdést.:)
Miért pont 2 hónapig?
Én kipróbálnám az előbb fürdetést, utána etetést.
Nekem mondjuk a 21 fok is kevés, de attól biztos nem sír :)
Kinél nyugszik meg, ha nálad nem?
Sziasztok!
Tapasztalatok szeretnék gyűjteni,kinek mi vált be?Igazából csak sejtésem van,hogy egyáltalán mi lehet ez,de csak tipp.1 hónapos baba két hete minden egyes este sír,de előfordult ez így már napközben is.Én túlfáradásra gyanakszom,hasfájás kizárva-pukizik kakil rendesen.
Fürdetést imádja viszont utána mintha történne valami a cicit rángatja elkapja a fejét sír játszik vele felhúzza a lábát csapkod és éktelen nagy sírás a vége.
Pozíciókat váltottunk már,ő a nyugágytartást kultiválná viszont szerencsétlenkedünk úgy,elalszik lebicsaklik a feje akkor felriad ordít.
Tejem elég,1 hónapos múlt és több,mint 4 kiló,3200-al született.
Enni,inni nem eszem olyat ami bánthatná,vagy a tej ízét változtatná meg.
Most volt a 6 hét letelte is,menstruációtól még távol vagyok szerintem,akkor már megjött volna.
Terhes sem lehetek.
Pelenka tiszta,se hideg se meleg 21 fok van lakásban,a környezet meg van teremtve számára.
Szájpenész-gomba kizárva.
Idegrendszeri dolog lenne?
Ráadásul nagyon ritka,hogy nálam megnyugszik.
Fél 7 körül szokott felébredni,utána szopi,fürdetés és ezután kezdődik a balhé minden este.
A cicin visszaalszik,de mihelyt felveszem büfiztetni,leteszem kiságyba mondjuk,felkel.Ilyenkor viszem fürdeni.Hagynom kellene még aludni ha visszatudnám?Mert így éjjel 2x ébred,2,3,4 órát egyhuzamban végigalszik,de ha tovább aludna,akkor éjjel pillázna.
Nappal egész szépen alszik de.még a kiságyban ha sikerül visszaaltatnom,de utána már egyre nehezebb.
Ébren sem szeretne lenni,mert közben meg hatalmasakat ásít,vakargatja a fülét.Olyan mintha egész nap csak aludna. :’D
Viszont ezt az esti sírást nem értjük.
Még az úm.nagy alvása előtt is alszik egy fél órát min.a fürdetés után ha eltudjuk ringatni pl.véletlenül.
Segítsetek kérlek.
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Pofon egy pár hetes csecsemőnek?!
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?