Csatlakozz, ha te is 15 kg-ot (vagy többet) adnál le! (beszélgetés)
Kettlebell és súlyzó. Persze nem nagy súlyokkal, 2 kg a súlyzó és 4 kg a kettlebell. Youtubeon keresgélek videókat, főként kezdőket. :)
A súlyom is elindult lefele, tartom az étkezést.
Sziasztok!
Jelen! 82,7 kg vagyok, a célom 15 kg leadása. Én nem szeretnék semmilyen diétát csinálni, egyenlőre a kevesebb és jobb étel fogyasztása+ alkohol elhagyása a cél. A végső cél a fogyáson túl, hogy ez ne egy pár hónapig tartó fogyókúra legyen, hanem teljes életmódváltás.
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!
Legyen úgy!
Ha a bűnösből is eszel néha egy keveset, attól semmi bajod nem lesz, viszont megszűnik a sóvárgásod utána. Ez jó. A műzli szelet nem. Csak akkor ha te készíted, mert a bolti tele van minden olyannal amit nem kéne megenni. A másik, ha fehérjét eszel akkor is mikor erősen szénhidrátot kívánsz, megszűnik a vágy, próbáld ki! De egy kicsit enni kell, a nyugalom végett.
A rossz minőségű alvásomra elkezdtem glicint fogyasztani. Ezt édesítésre is lehet használni, szabályozza a vércukorszintet is, és millió jótékony hatása van főleg NAC-al kombinálva, de most nem ez a téma. Bár nem cukorféleség a glicin de édes. Most néhány nap után azt érzem hogy bár ugyanolyan keveset alszom, pihenten ébredek. Ezzel ki is egyeznék hosszútávon.
Ha valamit be akarok vezetni, előtte utána olvasok alaposan. Erre a legjobb módszer a tanulmányok, publikációk olvasgatása. Szendi Gábor oldala erre éppen megfelelő, mert ő összegyűjti az információkat a világban és lefordítva elénk teszi. Ajánlom figyelmedbe! Már a kávémat, zabkásámat és olyan italt ami elbír édesítést, ezzel ízesítem. Lefekvéskor is egy jó kis limonádét iszok glicinnel.
A csokiról én is sikeresen lemondtam. De találtam egy olyan helyet ahol beszerezhető a nyes kezeletlen kakaó ami flavonoidokban gazdag, svájci 100%-os csokipasztilla és hasonlók, na azóta újra csokizok. Már készítettem mogyorós csokit, csokit csíráztatott hajdinával, és tervezem a tejcsokit. Ezekhez vannak egyszerű receptek is.
Ügyesen csinálod, le a kalappal!
Ma az életmód váltásos fórumba betettem egy gyors és szénhidrátmentes zsemle receptet. Nézd meg azt is.
Bízzunk benne hogy tanultál a regenoros tapasztaltból.
Irigykedhetsz férjedre, mert a férfiak könnyebben leadják a felesleget mint a nők, és könnyebben tartják is a visszaszerzett súlyt. Azt olvastam azért, mert több az izomzatuk. Ezért érdemes nekünk is erősítő edzéseket tartani. Van egy ami nagyon könnyűnek tűnik, de mégis mire végig tornázom, kipuccanok. Lehet hogy a korom miatt is, de nekem már szinte nincs is izmom. 60 éves koromat elérve, elkezdett villámgyorsan zsírrá alakulni. Most próbálom megtartani ami még van.
Jaj, azok régi képek. én is 76 kilóra szedtem össze magam sajnos. szóval kell fogynom. utoljára 2 éve regenoroztunk a párommal akkor lement 10 kiló de vissza szedegettem. Ő is fogyott 16 kilót de nagyjából tartja, ügyesebben eszik.
Igaz én etetem őt is :) De nekem a klimax és az ülőmunka, no meg a sport elhagyása sajnos nem tett jót.
De rajta vagyok.....
Szia :)
Bonyolult, de röviden egy hosszan elnyúló derékfájás miatt, amiből aztán csípő és térdfájdalom lett... de azt hiszem túltoltam a sportot. napi 2,5 -3 óra minden nap. most meg az előbb szoba bicikliztem 6 percet és meghaltam.
A kajával meg fokozatosan mentem el rossz irányba.. főleg nasi, és tejtermék.
Sokunkra jellemző ez az éveken vagy életen át tartó erőlködés. Amikor valamiért abbamarad, a zsírpárnák bőségesen visszatérnek. Többnyire csak a kalóriákra és a mozgásra összpontosítunk, miközben ennél sokkal összetettebb a normál súly elérése, megtartása.
Sokan azzal cukkolnak minket hogy egyél kevesebbet, mozogjál többet, ennyire egyszerű. Hát nem!
A megfelelő alvásminőség, a vércukor szint szabályozás, egyéb fontos dolgok keveseknek jut eszébe.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Te kiakadnál ha a párod (sokkal) többet áldozna a testvérére szülinapkor/névnapkor mint rád?