Császármetszés után mitől dagadhat kétszeresére az amúgy is nagyon vizes láb? (tudásbázis kérdés)
Nekem a császár után nem dagadt be a lábam egyáltalán. A sima szülés után viszont igen. De pár nap múlva lement magától.
Azért én megmutatnám a dokinak.
Szia!
Én ugyanígy jártam, szülés után 3x akkorára dagadtak a lábaim mint előtte. Semmit nem csinálnak vele, vízhajtót nem lehet szedni. Miután elkezdtem normálisan szoptatni 100ml/ 2-3 óránként lejött, onnantól fogva óráról órára szebb lett a lábam. Nagyon nehezen indult be nálam a tejtermelés, tehát 3-4 napig is úgy néztem ki mint tompika :)
Polcolja fel!! Én szopipárnát hajtogattam mindig a lábaim alá, és égnek álló lábakkal pihentem.
nincs mit...
sok sikert és egészséget nekik!!!:)))
még eszembe jutott h körbe-körbe kellett hajlítgatnom-"tornáztatnom"-a bokám...ezt a kórházi gyógytornász javasolta:)
és tényleg pócolja fel,mert pl én ellinkeskedtem amikor mondták és estére nem fért bele a lábam a papucsba:SS
nekem sima szülés után dagadt be...előtte nem volt...
a doki mondta h pócoljam fel minél több ideig,ne mászkáljak vele...
2nap után apadni kezdett,és mikor hazajöttnük rá pár napra volt teljesen jó...szvl kb 1hét...
Szia,
hát én is csak ezt tudnám tanácsolni :( Nem tudom miért lehet ez. Én is császáros voltam, de nekem nem dagadt.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy tudja-e valaki,hogy császármetszés után mitől dagadhat kétszeresére az amúgy is nagyon vizes láb?
Barátnőm szült kedden és most mondja,hogy sokkal jobban bedagadtak a lábai,mint a szülés előtti napokban. Mondtam,hogy mutassa meg azonnal orvosnak.
Szerintetek?