Családos férfi az életemben, mit kezdjek vele? (beszélgetés)
Nincs is gyereke.
Miről beszélsz?
Akár a 32. héten is elveszik a babát, ha van rá nyomós ok és oevos, aki vállalja!
Pl csak a 30. héten lett látható UH-n, hogy 1 végtag hiányzik.
Sokszorosan hátrányos helyzet.
Talán nem is lehet kievickélni belőle soha ... :/
Abortusza volt.
Down szindróma miatt.
"Ennek öt hónapja, hogy elvették a pici fiam".
Szerintem zsarolják.
Visszaolvasok, várj!
( akkor is elmentem volna egy olyan embertől, aki a párjával laktat együtt, és pr-ra kényszerít. Mert hülye azért nem vagyok)
Fuss neki mégegyszer.
Amúgy nem ekézésre vágyik, hanem jó szóra, segítő tanácsra.
Fiatal vagy és végtelenül naiv,ostoba. Próbáld elolvasni az írásod mint külső szemlélő, Te mit mondanál erre és milyen tanácsot adnál?
Képest voltál qvának állni egy férfi miatt, aki semmi másra nem tartott.. Képes voltál egy férfinak lealacsonyodni aki kihasznált, becsapott, kisemmizett és lelkileg tönkre tett és megaláz. Szerinted ilyen egy boldog kapcsolat? Szerinted ez a férfi szeret téged? Akkora balek vagy ha ezt elhiszed.. majd várd meg mikor küld megint vissza qvának.
Nos igen. Ha azt nézzük, hogy az életének ezt a zavaros időszakát ilyen hosszan, néhány hibával, majnem érthetően leírta, akkor csetteinthetünk..legalább a nyolcat kiválóan elvégezte.
Amúgy műveltet írtam, nem tanultat..bár szerelmi ügyekben tökmindegy. Ha egyszer beindul a libidó, akkor mint a tank...
Ezt itt a hölgyek nagyon jól tudják...
Ugye?
Naugye.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról?
- Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki...
- Normális, ha egy 34 éves családos férfi 20 éves lánnyal chatel?
- Pszichopata férfiak az életemben
- Van két férfi az életemben a múltamban akit nem tudok elfelejteni mindig az eszembe jutnak miért van ez?
- Soha életemben nem kedveltem még ennyire férfit. Bármiről...