Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Családfa fórum

Családfa (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Családfa (Jó tudni!)

9. csemár (válaszként erre: 7. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 10:29
Maradt ki más egyéb is... Pl. az ipa (após) napa (anyós) kérdése se tisztázódott mindeddig. (Nem mintha életbevágó lenne, hiszen ezek már elavult szavak, nem véletlen, hogy Te is tévedtél velük kapcsolatban.)
ápr. 4. 19:33
Bocsi, még ezt idebiggyesztem: Azokat az ikreket, akik az év végén és az év elején születnek, "évváltó ikreknek" vagy "szilveszteri ikreknek" szokták nevezni.
7. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 6. - Csemár)
ápr. 4. 18:14
Már nincs, mivel már megjelent. Még azt hiszem a sziámi ikreket hagytam ki, de örülök ha így is tetszett.
6. csemár (válaszként erre: 5. - Kaliforniai tornádó)
ápr. 4. 06:26

Szép munkát végeztél így is!

Van mód a javításra, pótlásokra?

5. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 3. - Csemár)
ápr. 3. 22:33
Azt nem vettem észre, viszont azt igen hogy kimaradt az hogy: meny: fiúgyerek felesége, vej másnéven vő: lánygyerek férje, unokameny: unoka felesége, unokavej: unoka férje. Nem mintha ezt nem tudnák sokan, de így hiányosnak néz ki.
4. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - Érdekes73)
ápr. 3. 22:29
Igen
3. csemár (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
ápr. 2. 15:07

Örömmel olvastam az írásod!

Egy megjegyzést azonban engedj meg, kérlek!

Az "ipa" és a "napa" körül valami nincs renben, nézz utána!

ápr. 2. 13:45
Családfa kutatást csináltál már?
ápr. 2. 09:35
Mint a legtöbb embernek vannak mindenhol szétszóródva távoli rokonok akiket esetleg fel se kutatott, és természetesen közeliek is, függetlenül attól hogy mennyire szoros velük a kapcsolat. Most lássuk mind megnevezésbe, mind besorolásba hogy kik lehetnek a rokonaink és honnantól nem számít annak. 98 féle megnevezés van.

Ugrás a teljes írásra: Családfa

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.