Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-))) (beszélgetés)
Tündérkéim, hát ti is itt??? :D
Jöttem már megnézni, mennyire vagyok hülye. :D
A férjemmel annyit baromkodtunk, de most nincs kivel. A fiam már kezd belejönni, de mégis más... :D
:)))
Én vártam egy vizsgára...és odajött egy csaj, hogy: Te, hogy néz ki ez a tanár??? :)))
..ó csináltam egy-két baromságot...pölö, mikor megboldogult koromban, abban züllött másik életembe, be kopogtam a tanári szobába és mondtam: XY tanár urat keresem mire egy hang megszólal: miért keresi őt??? Ó semmi különös csak tudja itt van ez a vizsga, amiből kéne az aláírása, mivel csak aláírás kell belőle, hogy részt vettem az órákon! Mire megszólal: én volnék az!!!!! Jaj de jó, akkor itt aláírná nekem!:-))))
...na ekkora pofátlanságtól úgy ledöbbent, hogy ijedtében aláírta!:-)) Ez is én voltam/vagyok!:-))
:DDDD
Na jó, azért lóHerét is küldtem! :D biztos, ami tuti! :))
Mond ki :D
SZ.R :)))))
...hát, ami szerencsét hoz ...! ;)
/Ezt én se hagytam volna ki ;)/
..na jó reggelit mindenkinek! ..csak az a gondom, hogy nem tudok sokáig itt lenni, de majd visszajövök!:-))
Tudjátok randira megyek ..és már égek vágytól, hogy végre találkozhassak vele!:-)) A gondom és ez icike-picike problémám csak az, hogy gyajszit úgy hívják, hogy: NAV!:-))
...de így is olyan izgalomban vagyok hogy fog sikerülni????
Gondatlan a gazda:)
Vagy nem vagyunk kellőképpen hülyék:)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 1200kcal +120g ch! Mindenkinél működik?
- Nem tud bennem bízni és nem érzi kellőképp azt, hogy szeret, de én vagyok az első szerelme. Most mi van?
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?
- Farsang van. De nem érzem a vidámságot, nincs az a...