Csak úgy :-) (beszélgetős fórum)
Szia!
Az elején sokáig halogattam, és az első pár óra borzalmas volt. De megéri, hogy belevágj, mert egyre ügyesebb leszel, egyre biztosabban fogod majd a kormányt. Ne félj nagyon! :-)
Szia. Nem baj, addig csináld ameddig úgy érzed kell, na meg ameddig pénztárcàd engedi. 😁
Nem tudom még. Ma akartam hívni őket de csak 4-ig voltak az irodában és elfelejtettem.
Egyik kollégám most tart a 3.órànàl. Elmesélès alapján mondjuk úgy BE VAGYOK SZARVA! 🤣🤣
Ha egy hajnalba nyúló diszkóban tartozkodàs és az ágyam között kéne választani, nem haboznèk gyorsan lefeküdni. 😀
Ámbár a mai napig igénylem a csavargàst. De nem viszem túlzásba, csak amennyi jól esik.
Gyerekként mennyire utáltam ebéd után a kötelező alvást. Most meg...😂
Köszönöm szépen! Alakul ez, csak lassan!
A jövő hetem... hú kérlek ne is emlékeztess! Holnap már munka és utálom a légkört amiben most vagyok. 😫😫😫
De azért köszi. Neked mivel fog telni? :)
Ebben a hónapban kezdem az elsőt. 😁
És hogy megy? Mesélj!
Nemsokára végzel! Fogsz venni plusz órákat? Hogy érzed?
Ejha! Erre nem számítottam. :-D
33. órám volt hétfőn. Igen, most tanulom.
Te hányadik óránál jársz?
Ha tudtál pihenni is, akkor semmi gond.
Nekem nyugisabb hétvégém van, mint mostanában, mert ezen a hétvégén nem megyek vezetni.
Olyan sehogyan. Ma egész nap egyedül voltam. Párom dolgozik, nemsokára jön haza, őt várom. 😊
Takarîtottam, etc...meg próbálom leküzdeni ezt a fránya torokfájást de nagyon ragaszkodik hozzám. 😒
Nagyon felhîgult a társaság. Persze a régiekkel jó kapcsolatot ápolok azóta is.
Korábban sokat buliztam. Most már örülök, ha pihenhetek. Öregszem. Hiába. 😁
Én sosem voltam bulizós csaj.
Ide én sem balhézni jöttem, elég balhé van az életemben amúgy is. :-D
Kíváncsivá tettél, azzal, hogy nem írsz magadról semmit. No de majd útközben biztos változik ez.
Sokáig nem jártam itt, pedig régebben jókat beszélgettem.
Köszi szépen! 😊
Én sem vagyok már "bulizós".
Leszoktam a hoxàs balhèkról. Nem kell nekem az adrenalin. 😀
Semmi extra nem jut eszembe. Még szerencse, hogy nem kell már randiznom. Fogalmam se lenne mit kéne rólam tudni. 😁 Majd alakul. Remélem jönnek még csevegni, és majd adja magát. 😉
Gyógyulj meg minél hamarabb!
Egy töprengő vagyok, aki inkább szemlélődik, mint bulizik.
Röviden ennyi. :-))
Te mit írnál magadról?
Köszönöm, már alakulok. Egész héten szenvedtem torokfájással, gyulladással. De sokat javultam.
Mit lehet rólad tudni? 😉
Sziasztok!
Nézegettem a fórumokat, klubokat, de valahogy nem igazán éreztem késztetést, hogy belépjek bárhová is.
Így jött az ötlet, hogy nyissak egy újat, hátha más is jönne beszélgetni.
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- SZÓLÁNC! Csak melléknevekből...
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓLÁNC csak igékből
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!